promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: körültekintőnek kell lenned, vagy hallgathatsz a megérzéseidre?
Borítókép:  Jean-Philippe Delobelle / Biosphoto / Biosphoto via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillag elemében lehet ezen a héten, de nem árt egy kis útmutatás a bolygóktól.

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki ma végre sikeresen le fogod tudni zárni az egyik projektedet. Gondold végig mi az, mert már tényleg csak egy aprócska lépés hiányzik, amit ha ma nem teszel meg, akkor ismét el fog felejtődni az egész, és kellemetlen helyzetben jön újra elő. Érdemes építkezned a jelenlegi teljesítményedből, és később megpihenni.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé forrófejű lehetsz mostanában. Nem árt előbb tanulmányoznod a problémákat, mielőtt fejest ugranál a megoldásukba. Különösen jól tudsz fókuszálni, amit nem árt kihasználnod. Meglepő információkat fedezhetsz fel, és új ajtók nyílhatnak meg előtted. Igyekezz mindenben kielégíteni a tudásvágyadat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vigyáznod kell továbbra is a felesleges kockázatvállalásokkal, mert a szerencse jelenleg nem a te oldaladon áll. Ha az első baklövést még meg is úszod a könnyelműséged miatt, a másodikat már biztosan nem fogod. Valahogy vissza kell most fognod a merészségedet. Még a baráti jótanácsokban is kételkedned kell, mert rosszul sülhetnek el.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki ma inkább neked kell igazodnod a környezetedhez, mint fordítva. Az emberek az egyik pillanatban optimisták, a másikban meg teljesen komorak körülötted. Próbáld őket a pozitív oldalon tartani, de semmiképpen ne oktass ki senkit. Ne háborodj fel semmin, hanem legyél türelmes, hamarosan normalizálódik minden.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

El kell gondolkodnod azon, hogy nem vállalsz-e túl sok feladatot, kihívást mostanában. Ha az egyikre nagyon odakoncentrálsz, a többit el fogod hanyagolni. Vagy teremtsd meg a harmóniát, vagy engedj el néhányat belőlük. Nem kell örökre, de jobban jársz, ha csak egyetlen komolyabb dologra figyelsz. Lelkiismeretes vagy, de ezt se szabad túlzásba vinni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma egy kicsit bal lábbal kelhetsz fel, és iszonyatosan nehezen akar beindulni a napod. Előfordulhat, hogy egyszerűen még a rutinfeladatokhoz sincsen kedved. Ne ess a lustaság és a negatív energiád csapdájába, hanem próbáld meg feldobni valamivel magad. Hamarosan újra az energikus önmagad leszel, csak kell egy kis lökés.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hajlamos vagy arra, hogy sokat morfondírozz és elbizonytalanodj a döntéseidben. Most még a bolygók is úgy állnak, hogy tanácstalanná tudnak tenni. A sok ellenvélemény még inkább összekavarhat, szóval csak attól kérj tanácsot, akiben igazán megbízol. Ne félj, mert nem fog sokáig tartani ez az állapot, és hamar visszanyered az önbizalmad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég sok a stresszes ember körülötted, de próbálsz pozitívan látni mindent, és ezt jól is teszed. Most nem szabad hagynod, hogy depresszióba ess, mert az a kisebb feladatoktól is végképp elveheti a kedvedet. A barátaid sokat segíthetnek abban, hogy megőrizd a boldogságodat. Amiatt se törj össze, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás eléggé szórakozottá tehet. szóval próbálj meg jobban figyelni és koncentrálni. Megfeledkezhetsz dolgokról, és ha valami fontos megy ki a fejedből, akkor az felboríthatja az egész napodat. Most nem árt, ha előveszed az emlékeztetőt, és már reggel felkészülsz mindenre. Este próbálj megnyugodni picit.

Bak (december 22. - január 20.)

Zűrzavaros helyzetekkel találhatod ma szemben magadat. Használd a gyakorlati érzékedet, mert az nagy segítség lehet, így sikerül praktikus megoldást találnod mindenre. A racionális gondolkodás ki tud rántani a bajból. Érdemes lenne este önmagaddal foglalkoznod, és feltöltődnöd a kedvenc elfoglaltságoddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez nem igazán kedvező időszak, hogy pénzügyekkel foglalkozz, de úgy néz ki muszáj leszel. Igazából a költekezést is vissza kellene fognod picit, mert váratlan kiadások üthetik fel a fejüket. Lehet valami el fog romlani az otthonodban, vagy egy váratlan számla kerül elő a semmiből. Készülj fel mindenre, és próbálj meg spórolni kicsit.

Halak (február 20. - március 20.)

Érdemes ma elkerülnöd, hogy fontos döntéseket hoz meg. Ha mégis muszáj, akkor mindenképpen kérd ki a családod, vagy valamelyik barátod véleményét. Ha van párod, ő segíthet, mert jelenleg mindenben szívesen áll melletted. Ne félj semmitől, és próbáld meg visszaszerezni a magabiztosságodat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás