Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: új lehetőségek jöhetnek, amikkel élned kell

Napi horoszkóp: új lehetőségek jöhetnek, amikkel élned kell

Élet

Napi horoszkóp: új lehetőségek jöhetnek, amikkel élned kell

Élet

Ezo Terézia 05:35

Meg kell húznod magad, vagy éppen előre kell törnöd? A bolygók állása segít a döntésedben!

Kos (március 21. - április 20.)

Most abszolút nehezen indulhat a napod, és kevés időd lesz, hogy összekapd magad. Eléggé le vagy merülve, és ez csak rosszabb lesz, ha nem teszel valamit a feltöltődésért. Ha vége a feladataidnak, akkor vonulj el otthon, hallgass zenét, nézz meg egy jó sorozatot, filmet, vagy csak bújj be egy kád forró vízbe. Mindegy, csak szánj egy kis időt önmagadra, különben eluralkodik rajtad a depresszió.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma erős és ambiciózus vagy. Te is érzed magadon? Akkor itt az ideje, hogy valami nagyot alkoss. Ne félj újszerűen látni a dolgokat, mert ez viszi előre ezt a világot. Azonban próbálj meg kompromisszumokat kötni, mert a csapatjáték néha elengedhetetlen a sikerhez.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma újult erővel vetheted bele magad a napi teendőkbe, ami nagy áttöréseket eredményezhet. Akármennyire is jól érzed magad ebben, azért figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magad, mert akkor hibázni fogsz, és mehet a szemétbe az erőfeszítésed. A kevesebb néha több, ne felejtsd el.

Rák (június 22. - július 22.)

Zakatol benned a teljesítési vágy, amit főleg a munkádban fogsz tudni kamatoztatni, de számos más területen is hasznát tudod venni. Ha egy barátod vagy családtagod segítséget kér, őt se utasítsd el, mert lesz energiád az ő problémáját is megoldani. Ráadásul olyan tökéletesen, hogy nagyot fogsz nőni a szemében.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Túl sok terved van a fiókban, és a mai nap megfelelő lehet arra, hogy ezeket elővedd. Az a jelmondat lebegjen a szemed előtt, hogy akkor sem szabad feladni, amikor már mindenki más megtette. A boldogságodhoz az is hozzátartozik majd, ha ezeket a terveidet véghezviszed, vagy legalább belekezdesz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A csillagok szerint teljes harmónia uralkodik most körülötted, és ezt mindenképpen használd ki. Miképp tudod? Keress valami olyan kihívást vagy feladatot, ami egy átlagos napon bosszúságot okozna, és tegyél pontot a végére. Estére szervezz magadnak valami kikapcsolódást, hiszen ilyenkor még a pihenés is duplán örömteli lehet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezen tudsz kikecmeregni a lustaságból, ami nem visz egyáltalán előre. Ideje összekapni magadat, és mozgósítani az energiáidat. Ha ez sikerül, akkor a nehezebb problémákat is nagyobb erőfeszítések nélkül tudod megoldani. Ne rettenj meg az első kihívásoktól, vagy nehézségektől, itt is a kitartás az, ami először tartósan meglátszik az emberen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon vágysz a tömegre és a társaságra, azonban ezt most nem tudod kielégíteni. Az agyad persze közben mozog, így ezzel vezesd le az energiáidat: beszélgess a kreatív barátaiddal interneten, fantáziálgassatok, tervezgessetek bátran. Akármilyen őrült ötlet születik, semmiképpen ne dobjátok a sarokba.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Előfordulhat, hogy kicsit eltunyultál mostanában. Vágj bele egy új kezdetbe, és legyen ma az a pont, amikor egy egészségesebb életbe vágsz bele. Ezekben az időkben nehezebb megtalálni a helyedet, de ha teheted, mozdulj ki otthonról, legalább egy kis sétára. Az aktív pihenés jobban fel tud tölteni, mint a tespedés otthon.

Bak (december 22. - január 20.)

Olyan energiák vannak benned, amik kedveznek a fizikai aktivitásodnak. Találj valami olyan elfoglaltságot, amiben ezt kiélheted: takaríts ki, menj el sportolni valamit, teljesen mindegy, hogy mivel foglalod le magad, csak mozogj, és leld a kedvedet benne. Ha van párod, akkor egy mély beszélgetés új szintre emelhet titeket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Könnyen feltámadhat benned a vágy valami iránt, amit már régóta meg szerettél volna tenni. Ez különböző formákban mutatkozhat meg: lehet meg akarsz venni valamit, amit már nagyon régóta akarsz, vagy bele szeretnél vágni valami újba. Ne halogasd a dolgot, mindenképpen tedd meg, bármi is jár a fejedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma épp itt az idő, hogy a testi és lelki békéddel törődj, mivel úgy érezheted, hogy nem töltődtél fel eléggé mostanában. Hallgass mindenben a közeli barátaidra, főleg azokra, akik már régóta lojálisak hozzád. Próbálj meg a nap végén időt szánni önmagad kényeztetésére. Ha jó teljesítményt akarsz elérni a munkádban, akkor kipihentnek kell lenned, és jól kell érezned magad a bőrödben.

Borítókép: Sebastian Voltmer / Leemage via AFP