promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet biztonságosabb, ha lassítasz kicsit
Borítókép:  Eric Audras / AltoPress / PhotoAlto via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre több csillagjegynél fog előjönni a kapkodás, de ez csak hatalmas gondokat okozhat. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Senki, még te sem lehetsz állandóan önzetlenül nagylelkű. Nem baj, ha a jó cselekedeteid mellett foglalkozol magaddal, sőt néhány dologban akár önző is lehetsz. Ez tud most igazán kimozdítani a hétköznapokból, ami miatt jól érezheted magad. Este egy jó beszélgetéssel megoldást találhatsz néhány problémára.

Bika (április 21. - május 20.)

Odafigyeléssel sok gondtól menekülhetsz meg, de ha nem koncentrálsz már a nap elején, akkor minden borulhat és az eddigi erőfeszítéseid mehetnek a kukába. Most kicsit karakánabbnak és határozottabbnak kell lenned, mivel a barátságos oldalad egyáltalán nem célravezető. Erős a kisugárzásod, igyekezz ezt felhasználni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remek ötleteid támadhatnak a semmiből. A bolygók kedveznek a kreatív energiáidnak, szóval nyugodtan szárnyalhatsz. A szerencse is melletted áll, így az sem állíthat meg, ha kicsit döcögősebben indul a napod. Körülötted mindenki kicsit óvatosabban viselkedik, de neked nem kell beállnod a sorba.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem ártana erőfeszítéseket tenned, hogy a kisebb gondokat is megold. Nem szívesen foglalkozol ezekkel az ünnepek előtt, de később igazán fognak aggasztani. Figyeld a naptárt, és próbáld meg okosan beosztani az idődet. Akármennyire is szeretnéd, kevés lesz a szabadidőd, és a pihenés még odébb van. Ha előre hozod, meg fogod bánni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed bizonyíthatsz, így teljes erővel veted bele magadat a munkába. Igazán türelmes vagy, ami jó taktika, nem is szabad semmit sem elhamarkodnod. Csak akkor vágj bele valami újba, ha a régen kitűzött céljaidat elérted. Tudod jól, hogy nem fog menni, ha egyszerre több lovat akarsz megülni. Nem ártana magaddal is foglalkoznod az ünnepek előtt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

 Állíts össze egy tervet, mielőtt bármilyen komolyabb dologba belevágnál. Ha nem vagy biztos valamiben, akkor nem ártana kikérned a barátaid véleményét is. Figyelned kell a részletekre, különben nem fogsz tudni előrébb jutni. A jó időzítés tökéletes fegyver lehet, ami át tud vezetni a nehezebb időszakokon.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sokkal rugalmasabbnak kell lenned. Ha ragaszkodsz a megszokott taktikákhoz, az most egyáltalán nem lesz célravezető. A kommunikációval tudod a legjobban kikapcsolni az agyadat. Igyekezz olyan ismerősöket is felkeresni interneten, akikkel már rég nem beszéltél. A kreativitásod is felszínre kerülhet, ami remek alkalom az önkifejezésre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon benned van, hogy ez a te életed, és te is akarod irányítani, de olykor nem baj, ha hallhatsz mások javaslataira. Vedd figyelembe a barátaid és a családtagjaid tanácsát, még akkor is, ha az, amit mondanak kicsit ijesztőnek tűnik. Új lehetőségek állnak majd előtted, amik miatt te is sokat fogsz változni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az apró döntéseket is túl tudod bonyolítani, és így teljesen lelassítod magadat. A mai nap kulcsa az, hogy legyél kicsit spontánabb. Az emberekkel meg tudod találni a közös hangot, ami nem mindig megy. Próbáld meg elrendezni néhány konfliktusodat, ha van ilyen. Később szerelmi kalandba bonyolódhatsz, de át kell gondolnod, hogy szükséged van-e erre jelenleg.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne hagyd, hogy a gondjaid eluralkodjanak rajtad. Ha pánikba esel, az nagyon rosszat fog tenni neked, és a lehető legmesszebb fog kerülni a megoldás. A mostani időszakban igazán bele tudsz látni az emberekbe. Ezt nem is árt jól használnod, mert előfordulhat, hogy valaki be akar csapni, vagy elhallgat valamit előled.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok mindenben ellenkezhet a véleményed, de emiatt ne állj le vitatkozni másokkal. Megértőbbnek kell lenned, és azt is tudatosítani magadban, hogy nem tudsz mindenkit a helyes irányba terelni. Mielőtt kritizálnál, arra is figyelned kellene, hogy ne sérts meg mindenkit magad körül. A tudásod és a teljesítményed most önmagáért beszél.

Halak (február 20. - március 20.)

Táplálnod kell az önbizalmadat, mert nincs a toppon mostanában. A családod és a barátaid meg tudják adni a kellő lökést ehhez, és az is, ha pozitív dolgokkal veszed magad körbe. Intellektuálisan jóval kíváncsibb vagy, így remek új dolgokat fedezhetsz fel. Ezek később még a munkádban is segítségedre lehetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás