promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: 47 év házasság után, ugyanabban a percben hunyt el a házaspár két tagja
Borítókép:  NBC Local 33 / YouTube
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férfi és a nő is 16 óra 23 perckor hunyta le a szemét. Sajnos ez nem egy megható történet, hiszen elkerülhető betegségben haltak meg.

Patricia és Lelie McWaters 47 év szerelmes házasság után mindketten a kornavírus szövődményeiben haltak meg.

Méghozzá ugyanazon napon, ugyanabban az órában, és ugyanabban a percben.

Patricia-t és Leslie-t csak másodpercek választották el, amikor átadták lelküket a Mindenhatónak – számolt be először a sztoritól az Upworthy. A nekrológok tanúsága szerint egész életükben szinte mindent együtt csináltak, alig töltöttek el napokat egymás társasága nélkül.

Minden hobbijuk közös volt, ugyanazokat a dolgokat imádták.

Tavasszal medencés partikat adtak, mind a ketten imádták '59-es Chevrolettjüket, nyáron pedig mindig kenutúrát szerveztek, imádták unokájukat, minden kedden dédunokájukkal voltak. Fiatalosak voltak, rendszeresen eészt vettek az unokaöcsik kosárlabdameccsein. Kedvencük mégis a nagy családi társasjáték-nap volt.

Lányuk, Joanna szerint nagyon szép életük volt, de tragikus, hogy így kellett elmenniük. Mégis, az egész olyan, mint Rómeó és Júlia története. Mindig együtt.

Egy szülőt nagyon nehéz elveszteni, de egyszerre a kettőt, az a legpokolibb

– zárta sorait Joanna. Aki azt is tudja, hogy szüleinek talán így a legjobb, hiszen egyik a másik nélkül soha nem tudott létezni, mióta először találkoztak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás