promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: az értelem, vagy az érzelem kerül előtérbe nálad?
Borítókép:  DESEO / Photononstop / Photononstop via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy most fog visszatalálni igazán önmagához. Még ha nem is túl rózsás a helyzet, segítenek a csillagok, hogy minden a helyére kerüljön.

Kos (március 21. - április 20.)

Hála égnek kezdesz feltöltődni energiával, és a kihívásoknak is nemsokára szívesen mész neki. Ha valami plusz munkád van, akkor vágj bele nyugodtan. Belekezdeni a legnehezebb, de utána meg fog jönni hozzád a kedved, mert mindenben feltalálod magad. Lehet nemsokára áldozatot is kell hoznod a karriered érdekében.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy érzed elég nagy a zűrzavar körülötted, pedig hamarosan meglesz az esélyed az előrelépésre. Jelenleg vissza kell picit találnod önmagadhoz, és csinálni azt, amit elvárnak tőled. Ne hagyd, hogy a sablon dolgok unottá tegyenek. Igyekezz az apróbb feladatokban is felfedezni a lehetőséget. Fontos, hogy alázatos tudj maradni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki váratlan meglepetések rúghatják fel a napi rutinodat. Igyekezz mindent higgadt fejjel megoldani, különben csak még nagyobb káoszt teremtesz magad körül. Nem ártana csinálnod egy heti menetrendet, mert sok minden kimehet a fejedből. Ne feledd, hogy a munka mellett még vannak fontos dolgok, amikre pontot kell tenned.

Rák (június 22. - július 22.)

Most igazi megújulás várhat rád. Ez nem csak a karrieredre, hanem a magánéletedre is vonatkozik. A bolygók elég erős változást jeleznek a szerelem terén. Lehet a meglévő kapcsolatodban lépsz szintet, de szingliként az igazi is felbukkanhat. Most könnyen rájöhetsz, hogy hol vannak problémák az életedben, és képed vagy őket helyrehozni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Megjött a kedved a szokatlan megoldásokhoz. Ezzel nincsen semmi baj, de amiben nem muszáj, abban ne kísérletezz. Kicsit kezd az agyadra menni a bezártság, de fel kell találnod magadat. Most új utak nyílhatnak meg előtted. Nem ártana találnod egy új hobbit is, mert ez tényleg fel tudna dobni. A környezeted lassabban pörög fel, de emiatt ne tegyél szemrehányást.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szerencsés időszak lehet ez, de az is benne van a pakliban, hogy túl nagy felelősséget fog rád tenni a sors. Ebben annyi jó van, hogy te döntheted el, vállalod-e ezt a megmérettetést. Ha úgy döntesz igen, és elég lelki erő van benned, akkor jól jöhetsz ki belőle. Közben nem szabad, hogy túl sok kockázatot vállalj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon uralkodnak benned az érzelmek, és ezek képesek elvakítani a józan ítélőképességedet. Főleg a szerelmi ügyeket kerüld el. Ne hagyd, hogy a párod hosszú távú terveket erőltessen rád. Ha bizonytalan vagy valamiben, akkor nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre. Néha kell egy kis lazaság, nem kell görcsösen ragaszkodni a kitaposott úthoz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Meg kell találnod a munkahelyeden a közös hangot, mert lehet te nem érzed, de néhány kolléga kezd elfordulni tőled. Egy barátodnak a közeljövőben nagy szüksége lehet rád. Természetesen a lelki ismereted is úgy lesz tiszta, ha segítesz neki, de ne vállalj túlzott terheket magadra. Tudod jól, hogy a saját dolgaidat is rendbe kell tenned. A megfelelő energiákat először erre összpontosítsd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tisztában látod a dolgokat, mint eddig bármikor. Lehet lesznek felismeréseid a múltból, amiket nem ártana tisztáznod. Előfordulhat, hogy valamiben nagyon rosszul döntöttél. Talán nincsen még késő helyrehozni, de tanulni belőle sosincs. Ne legyél közben rámenős, csak akkor osztogass tanácsokat, ha kérik.

Bak (december 22. - január 20.)

Pozitív változások uralkodhatnak ezen a napon, de ehhez neked is nyitottnak kell lenned mindenre. Kicsit megvisel az ősz, legszívesebben csak bezárkóznál, pedig ez rossz ötlet. Ki kell szabadulnod, mert most tudsz igazán élni. A pénzügyeid is hamarosan helyre fognak billenni, de azért még ne kezdj bele eszeveszett költekezésekbe.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az elkövetkező napokban elég romantikus hangulatba kerülhetsz, de az is lehet, hogy az érelmeidnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ne akarj olyan dolgot magadra erőltetni, amihez nincsen kedved. Kalandokba sem érdemes vágnod, mert kínos szituációkat szülhetnek, ráadásul magadat, és mást is becsapsz vele. Fordítsd az érzelmeidet a komolyabb célok felé.

Halak (február 20. - március 20.)

Érzelmesen, de határozottan át tudsz látni mindent. Érdemes megvizsgálnod magadban a kapcsolataid minőségét. Lehet van olyan ember a körödben, aki már rég nem érdemli meg azt a figyelmet és odaadást, amit kap. Kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek kellene lenned a környezetedben élőkkel. Sok kritikát fogalmazhatsz meg mostanában, amik lehet jogosak, de nem találod a megfelelő hangsúlyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás