promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: az új hónap új kezdést is tartogathat
Borítókép:  Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok a feszültség, de ne engedd a szürke novembernek, hogy letörje bármiben is a csillagjegyedet.

Kos (március 21. - április 20.)

Elég jól kezdheted ezt a hetet, mert minden kihívásnak pozitívan tudsz nekimenni. Szerelmi téren is jól állnak számodra a bolygók. Le tudod hengerelni az ellenkező nemet, a fellépésed nagyon imponáló tud lenni. Ezt nem csak akkor érdemes kihasználni, ha szingli vagy. Sok kérdésben a pártodat foghatják, és szimpatizálhatnak veled egyesek.

Bika (április 21. - május 20.)

A viharfelhők csatározásokban jelenhetnek meg körülötted. A munkahelyeden, de a magánéletedben is lehetnek konfliktusok. A konkurencia is felütheti a fejét az élet bármilyen területén. Úgy látszik nagyon meg kell küzdened azért, hogy ki tudj állni magadért. A kellő energia benned van ehhez, már csak egy kis elszántság kell.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rád is küzdelmes hétkezdés vár, de nem kell ettől megijedned. Sok dolog már szinte rutinfeladatnak fog számítani nálad. Próbáld meg élvezni, és kreativitást belevinni. Jó időszak ez most arra is, hogy néhány rossz szokásodat el tudd hagyni. Főleg pénzügyi téren jeleznek változásokat a bolygók. Törekedj minden konfliktust hamar elsimítani.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma neked mindenképpen kerülnöd kell a küzdelmeket, mert nem igazán fogsz tudni győztesen kijönni belőlük. Már van elég tapasztalatod, szóval érezned kell, hogy mikor szükséges visszavonulót fújni. Ha munkát keresel, vagy váltáson gondolkodsz, akkor minden trükköt be kell vess. Semmiben se cselekedj elhamarkodottan.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remélhetőleg fel tudtál töltődni az elmúlt időben, mert nagy szükséged lesz az energiáidra. Olyan célok fognak a fejedbe pattanni, amiket szeretnél minél hamarabb megvalósítani. Jó dolog, hogy a munkádat száz százalékosan akarod végezni, de jobban kellene figyelned saját magadra, és az érzelmi igényeidre is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók úgy állnak, hogy ügyesen ki tudnak segíteni az érzelmi kérdésekben. Ha előveszed a kreativitásodat, és úgy állsz neki a problémáknak, akkor az el tudja tüntetni a borongós hangulatodat. Tele vagy lehetsz tettvággyal és lelkesedéssel, ezeket csak jól kell tudnod hasznosítani. Ne zárkózz el a külvilágtól – a jó kapcsolatok érdekében fontos a tolerancia.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezebben tudsz megbirkózni a hétköznapokkal, de emiatt még nem szabad pánikba esned. Csinálj mindent úgy, ahogyan szoktál, még akkor is, ha az kicsit több időt vesz igénybe. Legyél trükkös, és próbálj meg kiskapukat használni, ha lehetséges. Jól tudod keverni a kártyákat, és sok mindenben a saját malmodra hajthatod a vizet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Vénusz egy romantikus kapcsolatot sodorhat eléd a közeljövőben. Az illető még akkor is felkavarhatja picit az állóvizet körülötted, ha nem vagy szingli. Kellemesen indulhat a heted, és minden erőddel azon leszel, hogy a munkádban ki tudd magadból hozni a maximumot. Akkor érezheted igazán jól magad, ha alkothatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jól vigyázz az elfojtott konfliktusokkal, mert könnyen felszínre törhetnek. Legyél mindenben türelmes és megfontolt. Ez nehéz olykor, de mégis nyugodt és hatásos fegyver. Közben elég könnyen egy titkos kalandba találhatod magad. A vágyaid felülkerekedhetnek a józan az eszeden, pedig a bolygók azt súgják, erre most nemet kellene mondanod.

Bak (december 22. - január 20.)

Mindenképpen ki kellene mozdulnod a négy fal közül, ha eddig nem tudtad megtenni. A barátaid jó hatással lehetnek rád, és fel tudnak tölteni energiával. A munkahelyeden is koncentrálj a feszültségoldásra, és ne állj neki forró fejjel semmilyen probléma megoldásának. A körülmények és a bolygók a segítségedre lehetnek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy új kapcsolat ütheti fel a fejét, ami bőven tartogathat izgalmakat. Ebbe tényleg csak akkor érdemes beleugranod, ha szingli vagy. Felesleges kockázatot ne vállalj, mert csalódni fogsz, és az nagyon nem tenne jót neked. Egyre jobban kezdenek aggasztani a határidők és a problémák feltornyosulhatnak. Igyekezz jól beosztani mindent.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon erőteljes hatást tudnak rád gyakorolni a művészetek. Ha van ilyen oldalad, akkor előnyös lenne kihasználni az alkotói kedvedet. Lehet lesz valaki a környezetedben, aki erőteljesen kritizálni fog téged. Ezen nem szabad megsértődnöd, mert csak jót akar neked. Érdemes tiszta fejjel is átgondolni az illető szavait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás