Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: valamilyen nehéz kihívás áll előtted?

Napi horoszkóp: valamilyen nehéz kihívás áll előtted?

Élet

Napi horoszkóp: valamilyen nehéz kihívás áll előtted?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Most is lesznek szerencsésebb csillagjegyek, és persze olyanok, akiknek fel kell kötniük a gatyát. Lássuk, hogy te melyikbe tartozol!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy remek napba csöppenhetsz bele, és a dolgok gyakorlatilag maguktól el tudnak intéződni. Ne stresszelj rá semmire, és minden gördülékenyen fog haladni. A lényeg, hogy ne engedd senkinek, hogy elrontsa a hangulatot. Ha van párod, akkor lehetnek párkapcsolati vitáitok, de ezt is ügyesen tudod rendezni.

Bika (április 21. - május 20.)

Mindenképpen okosan kell gazdálkodnod az energiáiddal. Ha túlhajtod magadat, azzal több kárt tudsz okozni, mint hasznot. Lépcsőzetesen haladj mindennel, és ne kapkodj. Ha fontos dolog előtt állsz, akkor jól gondolj át mindent. A karriered jó irányba haladhat ezek után, és az ötleteid is be fognak érni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ami a szíveden, az a szádon. Ilyen beállítottságú vagy, de ez most problémákhoz vezethet. Már a közeli környezetedben konfliktust okozhat ez az egész, szóval fogd vissza magad. Legyél diplomatikusabb, és ne ugorj bele rögtön minden vitába. Szükséged lenne a nyugodt környezetre, szóval erre törekedj.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai nap új energiákat, és akár egy új ismertséget is hozhat az életedbe. Szükséged van a társaságra, na meg a felüdülésre. Talán még egy új szerelmet is az utadba sodorhat az élet, ami mellett nem kellene elmenned. Most jól érzed magadat, ha másokról tudsz gondoskodni. Tedd is meg, mert kamatostul visszakapod majd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé zavarba jöhetsz attól, ha nem az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok, pedig abszolút nem kellene. Legyél picit lazább, mert egy jó B-terv is sikert hozhat számodra. Egy szerelem ütheti fel a fejét, de lehet nem kellene belemenned. Jobban át kell gondolnod, hogy az illető hozzád való-e, mert eluralkodhat a rózsaszín köd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jól vigyázz, mert könnyen kellemetlen és nehéz helyzetben találhatod magadat. Akadnak problémák amikből nem látod a kivezető utat. Ez a nyugtalanság eléggé megerőltető lehet a számodra. Pedig sok esélyt kaphatsz, de leleményesnek kell lenned, és észrevenni őket. Ha végképp nem megy, akkor kérj segítséget a barátaidtól.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Figyelj oda a munkádra, mert amit most háttérbe szorítasz, azt nagyon nehezen fogod tudni pótolni. Mindenben legyél picit óvatosabb, főleg a pénzügyekben. Kemény csatározásokba futhatsz bele, ha nem vigyázol. Őrizd a pozíciódat, amit kiharcoltál magadnak, mert lehet valaki feni rá a fogát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Óriási energiák szabadulhatnak fel benned, szóval igyekezz ezeket kihasználni. Sokat és jól tudsz teljesíteni, ráadásul egy régóta húzódó feladat végére is pontot tehetsz. A környezeted ki is fogja fejezni a megbecsülését. A jelenlegi vetélytársaid annyi hibát vétenek, hogy simán előrébb tudsz lépni a ranglétrán.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hála égnek a váratlan és nehéz helyzetek el fognak kerülni, de azért az érdekeidet meg kell majd védened. Hallgathatsz nyugodtan a megérzéseidre, mert nem fognak cserben hagyni. Mindenben legyél higgadt, és gondolj át mindent. A könnyed és játékos természeted is sok mindenben segíthet, de azért ne ess túlzásokba.

Bak (december 22. - január 20.)

A szingli bakoknak elég nagy szerencséjük lehet a szerelemben. Végre megismerkedhetsz azzal az emberrel, akire már régóta vágytál. Azért legyél óvatos, mert tudod jól, hogy más az álmodozás, és más a valóság. Nem fontos semmibe se beleugranod, de ha mégis, akkor tartsd a kezedben az irányítást.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A sietség, kapkodás, és a türelmetlenség lehet rád a jellemző, de tudod jól, hogy ez abszolút nem lesz kifizetődő. Ha senki nem hajlandó kompromisszumot kötni, akkor kénytelen leszel egyedül megoldani a problémákat. Az okos meglátásaid rengeteg mindenben segíthetnek. A bolygók sok kellemes dolgot hozhatnak az életedbe, szóval használd ki őket.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé felerősödhetnek a Hold hatására az érzelmeid, de szívügyekben elég rossz döntéseket hozhatsz, szóval azzal csak óvatosan. Előtérbe kerülhet a család. Legszívesebben mindent elrendeznél a szeretteid helyet, de hagynod kell, hogy egyedül oldják meg a problémákat. A vitákat kerüld, és legyél mindenkivel megértő.

Borítókép: Christopher Robbins / Image Source / Image Source via AFP