Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: nem várt esemény kerül eléd a hosszú hétvégén?

Napi horoszkóp: nem várt esemény kerül eléd a hosszú hétvégén?

Élet

Napi horoszkóp: nem várt esemény kerül eléd a hosszú hétvégén?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Lehet most már itt lenne az ideje a kikapcsolódásnak – vagy éppen problémákkal kell megküzdened? Mutatjuk, hogy mire kell számítania a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet kis időre néhány felmerülő probléma miatt félre kell tenned a pihenést, vagy a személyes dolgaidat. Később már belevághatsz abba is, hogy megvalósítsd az álmaidat, viszont ma semmiképpen ne pörgesd túl az agyad, és igyekezz minél jobban kikapcsolódni. Később nagy kihívások jöhetnek, de újult erővel fogsz belecsapni.  

Bika (április 21. - május 20.)

Eddig is remekül kezelted a társasági kommunikációt, de ez most csak erősödni fog a hosszú hétvégén. Remek tanácsokat tudsz adni, meg tudsz nyílni lelkileg, és kiválóan fogadod be a másik mondandóját is. Remekül tudsz szórakozni, csak próbáld meg elengedni magad. Ha ehhez szükséged van egy pohár borra, akkor arra se mondj nemet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az lenne a legjobb, ha a partnereddel töltenéd ezt a csodálatos napot. Igazán elmélyülhettek egymásban, és akár egy életre megerősíthetitek a kötődést egymás felé. Ha szingli vagy, akkor nyugodtan nézz szét a társkeresőkön, mert jelenleg nagyon erős a kisugárzásod, és bárkit meg tudsz fogni. Ha úgy van, nyugodtan vágj bele az éjszakába is.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha valamilyen vitás kérdésed van a partnereddel, vagy valamelyik barátoddal, akkor ez a nap a megfelelő arra, hogy megbeszéljétek. Ha nyugodt vagy, akkor mindenben bölcsen tudsz dönteni, de még akár másokat is ki tudsz békíteni. Próbálj meg előre tervezni a jövő hétre, mert sok mindennel elúszhatsz. Viszont ez csak később legyen esedékes, ma töltődj fel!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon erősen felkeltetted valakinek az érdeklődését, de még nem is tudsz róla igazán. Csak akkor lehet belőle szerelem, ha az illető fog lépni. Bár ettől te még kutakodhatsz magadban, ki lehet az. Komoly kapcsolatra lenne szükséged, ez lelkileg is nagyon megerősítene, szóval ne kezdj bele semmilyen kalandba.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egyre jobban alakulnak az eltervezett dolgaid, de azért jobban kellene figyelned magadra. Egy kis pihenés nem ártana neked. A munkát vagy a szórakozást is képes vagy túlzásba vinni. Jobb lenne, ha pörgés helyett teret engednél egy nagy alvásnak. Ha megint elmélyülsz valami új projektben, akkor előfordulhat, hogy túlstresszeled magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az érzelmeid a csúcson járnak. Ezt mindenképpen ki kellene használnod a partnereddel. Ha szingli vagy, akkor a tüzességeddel bárkit le tudsz venni a lábáról. Ilyen hangulat ritkán van nálad, szóval engedj teret neki. Jelenleg semmi mással nem kellene foglalkoznod, csak magaddal és a vágyaiddal

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most családi körben tudod igazán otthon érezni magadat a következő pár napban. Egy kis nyugalomra lenne szükséged, na meg sok alvásra. A délutáni szunyókálások mindig a legjobbak tudnak lenni. Harmóniában telhet ez a nap a szeretteiddel. Ha valaki vitázni akarna, akkor könnyen le tudod, most fegyverezni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha a kedvenc hobbiddal pepecselsz ma, akkor az kiegyensúlyozottá tud tenni. Ehhez persze te is kellesz, mert meg kell tanulnod a sok stressz közben is elengedni magad. Ha sok dolgod van, lehet nem fogsz bírni velük, és a kapkodás miatt elfelejtesz dolgokat. Tegyél pontot ennek a végére, és akkor önfeledten telhet a következő pár nap.

Bak (december 22. - január 20.)

Kitűnő hangulatban vagy, képes téged elönteni a belső harmónia. Érdemes is lenne megtalálnod a belső békédet, és a kikapcsolódással foglalkozni. Áldozz időt a hobbidra a maradék fennálló idődben, bármi is legyen az. Ha teheted, vond bele a családot, és a barátaidat. Aludd ki magad, mert ezen is múlhat a jövő heti jó teljesítményed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet valakiért epekedsz, aki nem érdemelne ekkora figyelmet. Jobban át kellene gondolnod a párválasztásaidat. Ha úgy érzed elakadsz, akkor nyugodtan kérj segítséget a barátoktól. Ha kapcsolatban vagy, akkor viszont jobban kellene figyelned, hogy ne hűljön ki a dolog. Képes vagy lerombolni, amit eddig felépítettetek az oda nem figyeléssel.  

Halak (február 20. - március 20.)

Meg kellene próbálnod valami baráti összejövetelt szervezni, és kimozdulni. Ki is szabadulhattok a városba, de azért vigyázzatok egymásra. Nem is lenne baj, ha végre megosztanád velük a mélyebb gondolataidat, mert remek tanácsokat tudnak adni, ha valamilyen probléma gyötör. Szórakozz, és érezd jól magadat végre.

Borítókép: CAIA IMAGE / SCIENCE PHOTO LIBRARY / NEW / Science Photo Library via AFP