promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: meg kell tartanod a kezdeti lendületedet
Borítókép:  Gérard Launet / AltoPress / PhotoAlto via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy túl tudott lendülni a problémákon, és bizony nekik tartani is kell a szintet. Mutatjuk, hogy mi vár rád a bolygók szerint.

Kos (március 21. - április 20.)

Néhány dologban ideje lenne megálljt parancsolni magadnak, például a költekezésnek. Úgy néz ki nehezebb időszak jöhet, szóval erre nem ártana fokozottabban figyelned. Nem csak ebben kellene hosszú távú tervet készítened, mivel lenne mit otthon rendbe tenni. Ha a környezeted rendben lesz, te is kiegyensúlyozottabb tudsz lenni.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok az elintéznivalód, és olykor gyakran érezheted úgy, hogy minden összeesküdött ellened. Összeszedettebbnek kell lenned, és odafigyelni mindenre. Olykor muszáj az embernek trükköket alkalmazni, kiskapukat keresni, és ne érezd rosszul magad, ha a saját érdekedben te is beveted ezt. Készülj fel, hogy a közeljövőben nehezebben tudod beosztani az idődet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez most a fejlődés időszaka lehet nálad. Olyan élethelyzetekbe kerülhetsz, amik kihívások elé fognak állítani, de ez inkább jót, mint rosszat fog kihozni belőled. Minden szituációból tudsz tanulni, és ha sikeresen teljesíted, akkor erősen meg fogja dobni az önbizalmadat az egész. Az életmódváltást is megkönnyítik a bolygók.

Rák (június 22. - július 22.)

Vigyázz, és csak megfontoltan, valamint mérsékelten segíts az embereknek. A közeljövő neked is tartogat váratlan dolgokat, így magadra is kell figyelned. Ha döntést kell hoznod valamiben, akkor abba inkább avass be egy közeli ismerőst, mivel rosszul tudsz mérlegelni. Az estét töltsd végre egy kedves hobbiddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Változást szeretnél, de valamiért nem igazán tudsz a cél felé evezni. Olyan érzésed lehet, mintha felesleges lenne az, amit csinálsz. Tudatosítanod kell magadban, hogy ez csak fokozatosan működik, és nem rögtön hullik az öledbe minden. Tanuld meg szeretni, és építeni magadat úgy, ahogy csak te tudod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabadna jelenleg bolygatnod a múltat, mert érzelmi, de még anyagi zűrzavart is okozhat. Vannak olyan ügyek, amiket muszáj leszel elengedni. Most a bolygók amúgy is megfelelően állnak ahhoz, hogy új fejezetet tudj nyitni az életedben. Egy régi haragosoddal is alkalmad lesz békét kötni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy régi ismerős ismét felbukkanhat. Ha érzelmi szál volt köztetek, akkor eléggé felbolygathatja az életedet az illető. Csak akkor menj bele a találkozásba, ha ez nem áll fent, különben nagy bonyodalmakat okozhat az egész. Egyre több dolog kezd egyenesbe jönni, nem most kellene elrontanod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok ember számít rád mostanában, de ha úgy érzed, hogy nem tudsz jó tanácsot adni, akkor inkább engedd el a dolgot. Minden kimondott szavadért vállalnod kell a felelősséget. A munkádban nagyon jól haladsz előre, és meg is kellene tartanid a kezdeti lendületedet. Ha ez elszáll, akkor erősen visszaeshetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tele vagy kreatív ötletekkel, amiket ha ügyesen át gondolsz, akkor meg is tudsz valósítani. Legyél türelmes, és persze kitartó, aztán tálcán fog jönni a győzelem. Csapatban nem vagy túl jó, mert mások nehezen tudják követni a csapongó gondolataidat. Fókuszálj csak egyetlen dologra, úgy minden könnyebb lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Az lehet benned, hogy sokkal gyorsabban halad az idő a megszokottnál, így nehezen is tudod beosztani. El kell végezned a feladataid, de közben pihenned is kellene. Muszáj vagy kievickélni ebből a káoszból, mert könnyen összeomolhat minden körülötted. A figyelmetlenséged nagy kellemetlenségeket tud okozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munkád közben váratlan bonyodalmak üthetik fel a fejüket, amik erősen lelassíthatnak. Haladj csak a saját tempódban, mert ha kapkodásba kezdesz, akkor ömleni fognak a hibák. Az egyik közeli barátoddal nézeteltérésed támadhat. Bármi is az, ami nem tetszik vele kapcsolatban, próbáld meg szépen közölni vele, és ne lekezelő stílusban.

Halak (február 20. - március 20.)

Most jó lenne, ha valakivel meg tudnád osztani a problémáidat és a gondolataidat. Körültekintően válaszd ki ezt a partnert, mert ha jól döntesz, akkor nagyon nagy segítségedre lesz az illető. Előkerül majd egy szituáció, amiben magyarázkodásra fogsz kényszerülni. Legyél őszinte, mert a hazugsággal csak még nagyobb káoszt okozhatsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás