promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy bármi felborítsa a terveidet
Borítókép:  NEW / Science Photo Library via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet váratlan események kerülnek eléd, de segítünk, hogy ne cselekedj elhamarkodottan. Lássuk mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold jelenleg te jegyedben van, ami hozhat jót is, rosszat is. A magánéletedben mindenképen konfliktusokra számíthatsz, amiket higgadtan kellene kezelned. Ha nehézségeid támadnak, akkor a közeli barátaidra továbbra is számíthatsz. Jobb, ha rájuk támaszkodsz, mert külső szemlélőként másképp látják a dolgokat, mint te magad.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz ki egy rég látott ismerős fel fogja venni veled a kapcsolatot hamarosan. Azt neked kell eldöntened, hogy valóban a személyed érdekli, vagy érdekből bukkan fel ismét. A Mars és a Szaturnusz kedvezőtlenül hat a csillagjegyedre. Hosszú távú terveken ne törd a fejed, mert kudarcot fognak vallani. Inkább ne kockáztass semmivel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fel kell szabadítanod a tudatodat, és jót tenne az is, ha figyelnél az egészségedre. Egy kis diéta és mozgás nagyon jótékony hatással lenne a közérzetedre. Próbálj meg kiszabadulni a négy fal közül, főleg ha ülőmunkát végzel. Roppant mód igényled a szeretetet, és ha megkapod amire vágysz, akkor azt háláld is meg.

Rák (június 22. - július 22.)

Mások nehezebben tudják jelenleg követni a gondolataidat, de ezt ne vedd magadra. A belső békédet amúgy is saját magadnak kell megteremtened. Ha valaki segítségre szorul, akkor mérlegelned kell, mert lehet csak ki akar használni. A jószívűséged most konfliktusokba, problémákba sodorhat. Finom utasítsd el, hogy jelenleg van neked is elég bajod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Picit le tudtál nyugodni, de azért nem árt figyelned magadra. Fontos, hogy gátat szabj a vágyaidnak és ne költekezd túl magad. Most mindenben a mértékletességen legyen a hangsúly, mert még nagy szükséged lesz a pénzre a későbbiekben. Figyelj oda, mert ez az időszak egyáltalán nem kedvez a bizonytalan terveknek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kezdesz helyrerázódni, és túllendülni az őszi depresszión. Hamarosan a fáradtság is eltűnik, és hozzászoksz ahhoz, hogy rövidebbek lesznek a nappalok. A fontos érzelmi döntéseket azonban jobb lenne későbbre halasztanod. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy végeleges elhatározásra juss bármiben is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha hirtelen sok lehetőség kerül eléd, akkor sem szabad elhamarkodottan döntened semmiben. Ez az időszak nem a változásé, hanem a higgadtságé kellene legyen. Nem lenne jó, ha súlyos problémákat csinálnál magad köré még a téli időszak előtt. Ez azt is jelenti, ha ezek előkerülnek, akkor bizony elhúzódhatnak sokáig.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szerencsés napjaid voltak, és remélhetőleg ki is tudtad őket okosan használni. Ha nem, akkor nagyon feltorlódhatnak a teendőid. Nem igazán tudod kiszámítani mi következik, pont ezért mindig csak az adott problémára, feladatodra koncentrálj. Ha nem szánsz elég időt a pihenésre esténként, akkor könnyen túlhajthatod magad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Hold a kosba lépett, ami nálad nagyon is kedvező energiákat tud felszabadítani. Új lendületet kaphatnak azok az ügyes, amiket picit elodáztál. Persze ha ismét nem foglalkozol velük, akkor megint lemaradsz. Ki kell használnod a pozitív energiákat, és felállítanod egy sorrendet. A hét végéig minden kellemetlenebb problémának látni fogod a végét.

Bak (december 22. - január 20.)

A közeli környezetedben valaki nagyon megsérthet valamivel, ami eléggé fel fog zaklatni. Ezeket jobb már ott tisztázni. Legyél higgadt,és ne kapd fel a vizet, lehet tényleg csak rossz napja van az illetőnek. Amúgy is mély érzésű és tisztességes vagy, nem szereted, ha alaptalanul bántanak. Ezen a napon amúgy se hagyj semmit függőben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Távolabbról érkezhetnek örömteli hírek, de ezek lehet felboríthatják valamelyik tervedet. Olyan időszak is fog következni, ahol nem árt, ha előveszed a spontánabb éned. Minden szituációt jól tudsz lereagálni, így ne ess pánikba. A takarékosság elsődleges szempont legyen most, mert később nagyobb kiadásokra számíthatsz, amik derült égből villámcsapásként fognak érkezni.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég bosszantó napod lehet ma: elromolhat valami a környezetedben, nehezebben mehet a munka, vagy éppen a kollégáid fognak idegesíteni. Olykor vannak ilyen napok, de próbálj meg nem ráförmedni senkire. Inkább számolj el tízig, mielőtt bármilyen heves vitában megszólalnál. Este ütemezz be valami kényeztető programot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás