promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg jól indítani a hétvégédet
Borítókép:  Sean Malyon / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki a hétvégédből. Igyekezz figyelni a döntéseidre!

Kos (március 21. - április 20.)

A Nap és a Hold kedvező fényszöge sokat tud segíteni neked. Kellemesen, felszabadultan érzed magad. Harmonikusan tudsz kapcsolódni másokhoz, és olyan kötődések alakulhatnak ki, amikre nem is számítasz. Talán új barátságok, vagy esetleg szerelem is. Közben a munkádban is jól tudod érvényesíteni az ötleteidet, szóval legyél merész.

Bika (április 21. - május 20.)

A hét egyik legjobb napja lehet számodra a mai. Nagyon magabiztos tudsz lenni, az önálló stílusoddal pedig bárkit le tudsz venni a lábáról. Mindenképpen magadat kell adnod. Könnyedén meg tudsz győzni mindenkit. Használd ki, ha valami üzletet akarsz nyélbe ütni. Este is pörögni fogsz, de azt már inkább aktív kikapcsolódással vezesd le.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem úgy haladtak a dolgok, ahogyan te akartad, és eléggé lelassultál az utóbbi napokban, azonban újra fel fogsz pörögni. A bágyadtságod eltűnik, és szívesen kísérletezel új megoldásokkal. Rá is fogsz tudni találni több probléma gyökerére, amiket már ideje lenne megoldanod. Az estét próbáld meg társaságban tölteni, mert ismét remek lesz a hangulatod.

Rák (június 22. - július 22.)

Feleslegesen töltöd az időt olyan dolgokkal, amik nem visznek előre. Olyan dolgok ezek, amik eleve kudarcra vannak ítélve, de te egyáltalán nem veszed észre. Rugalmasabbnak kell lenned, és jobban beosztani az energiáidat és az idődet. A barátaid segítségedre lehetnek ebben. Üljetek le, és beszéljétek át az éppen körülötted lévő projekteket. 

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Dúl benned a lelkesedés az élet bármilyen területén. Te is úgy érzed, hogy hiányzott már belőled ez a tűz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor újra szenvedélyessé és tüzessé válhat az egész. Viszont ha szingli vagy, akkor eléggé meg fog jönni a kedved a kezdeményezéshez. Ne riadj vissza semmitől, most a kudarc miatt sem szabad aggódnod, de azért ne hagyd, hogy becsapjanak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold és a Nap fényszöge rád is pozitívan hat. Csak úgy jár az agyad mindenen, és nagyon kreatív tudsz lenni. Szívesen merülsz el elvontabb kérdésekben, de közben a józan eszed sem hagy cserben. A kihívásokra jelenleg gyors, és gyakorlatias megoldást tudsz találni. Este ráadásul jó híreket is kaphatsz, amik fel fognak villanyozni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Váratlan problémák üthetik fel a fejüket körülötted, amiket sajnos nem fogsz tudni egyedül megoldani. Érdemes lenne türelmesebbnek lenned, mert a kapkodás most semmi jóra nem fog vezetni. Később előkerülhet egy olyan barátod, aki egy csapásra meg tudja oldani ezeket a gondokat, de mindenképpen segíteni tud neked. Jobb, mintha egyedül nézel szembe velük. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy kisebb viszály alakulhat ki közted és valakivel a környezetedben. Ez lehet egy családtag, de akár egy munkatársad is. Ne akarj rögtön magadnak igazat adni, se drasztikus eszközökhöz folyamodni, különben elfajulhat a dolog. Simítsd el az ügyet, és minden mondatod előtt számolj el legalább háromig.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán elemedben érzed magad. Világmegváltó terveket szövögethetsz, amiket szívesen osztasz meg másokkal. Lehet először csak tréfálkozásnak gondolod, pedig sok mindent hasznosíthatsz belőle, ha szortírozol picit. Nagy kedved van mostanában kimozdulni, na meg a bulikhoz, pedig vissza kellene fognod magad.

Bak (december 22. - január 20.)

Fontos változások várhatóak az életedben. A mostani munkáddal és projektjeiddel megalapozhatod a későbbi sikereidet. Ne aggódj, még akkor sem, ha nem vagy olyan pozícióban, mint kellene. Legyél mindenképpen szorgalmas és kitartó, bárhol is jársz most. Közben nem ártana figyelmesebbnek lenned ma, kicsit szétszórtan kezded a napot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehezen tudod elviselni a kötöttségeket, és ez most erősen elő fog jönni nálad. Szabad akarsz lenni, és új kalandokat szeretnél keresni. Azért vigyázz, hogy ezekkel az új kihívásokkal ne lépj át semmilyen határt. Nehezebben tudsz szót érteni a környezeteddel ilyenkor, és ha nem vigyázol, akár meg is sértheted őket.

Halak (február 20. - március 20.)

Akarva-akaratlanul is megbánthatsz valakit a figyelmetlenségeddel. Figyelned kell arra is, hogy hóbortosabb vagy a kelleténél, és egy tréfa akár rosszul is elsülhet. Különösen a rák jegyűek lehetnek nagyon érzékenyek a környezetedben. Ettől függetlenül épp itt az ideje, hogy picit felszabadulj, és kiengedd a gőzt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás