promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ha nem figyelsz, később megbosszulhatja magát néhány dolog
Borítókép:  Letizia Le Fur / Onoky / Photononstop via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érdemes minél előbb túljutnod a problémákon, még mielőtt késő lesz. Mutatjuk mire kell figyelnie a csillagjegyednek.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold még mindig az oroszlánban jár, ami rád is pozitív hatással van. Igazán eltökélt vagy, ami a munkahelyi teljesítményeden is megmutatkozhat. Most igazán ki tudod hozni magadból a maximumot. Meg tudod oldani azokat a problémákat, amik alapból igazán nagy fejtörést szoktak okozni.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma a többséget el tudod bűvölni a humoroddal és a lendületeddel. Van benned egy adag lazaság, ami csak a jó irányba fog terelni. Közben azért vigyázz, mert akadnak emberek, akik keresztül akarják húzni a számításaidat. A közeljövőben bebizonyosodik, ha egy valamiben, hát az érzéseidben biztos lehetsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem ártana ma elfogadnod mások tanácsait. Ez sokszor nehezedre szokott esni, de meg kellene bíznod mások szakértelmében. Gyorsabban menne a munka, és sok másik projektedben is a segítségedre lehetne ez a fajta elfogadás. Nem zökkenőmentes a családi életed, de hamarosan helyre fog billenni az egyensúly.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabadna jelenleg túl sokat vállalnod magadra. Nyugodtan vonj be másokat is a feladatok elvégzésébe. Jók az esélyeid az ismerkedésre, de nem várhatod, hogy minden magától történjen. Muszáj vagy aktivizálni magadat. Ha viszont van párod, akkor nem ártana leülnötök beszélgetni. Sok dolog bánthatja, amit titkol.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Hold még mindig a te jegyedben van, ami igazán kiegyensúlyozottá tud tenni. Szükséged is van erre, mert nem igazán találtad magadat. Jelenleg a magánéletedben és a munkádban is légies könnyedséggel tudsz átlépni az akadályokon. Nem akadsz fenn semmin, magától értetődőnek gondolod, hogy minden problémának van megoldása.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Érdekesen fog alakulni a nap, ami elég nagy hangulatingadozásokat okozhat nálad. Kapsz majd egy jó hírt, de aztán feltűnik számodra, hogy még sem a pozitív irányba terelődhetnek a dolgok. Sok minden fog rajtad múlni, és a hozzáállásodon. Ha valamilyen válaszút elé kerülsz, akkor mindenképpen beszéld át a döntést egy hozzád közelálló személlyel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok kérdőjel lehet a fejedben, főleg a karriered terén. Ha nem vagy biztos egy adott döntésben, akkor azt nem ártana elhalasztanod, és még rágódni rajta egy picit. A hirtelen elhatározás most amúgy sem valami nyerő taktika nálad. A vitákat is kerüld el, mert rosszul jöhetsz ki belőlük. Az ellenfeleid semmi perc alatt le tudják söpörni az érveidet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég nehezen tudod rávenni magadat a munkára, pedig érdemes lenne szorgalmasnak lenned a mai napon. Lehet nem is tudsz róla, de titokban megfigyelik a teljesítményedet, amit ha pozitívnak ítélnek meg, akkor az előrelépést eredményezhet. Próbáld meg aktívan magad mögött hagyni ezt a napot, este pedig adj teret a pihenésnek, amilyen módon csak kedved van.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A pénzügyekben szerencse, a magánéletedben kedvezőtlen fordulatok várhatóak. Te sem tudod igazán, mit szeretnél. Ha esetleg több utat hagytál magad előtt, akkor szép lassan mindegyik járhatatlanná válhat. Erről sajnos te tehetsz, mert nem vagy elég elszánt. A bizonytalanságodért nagy árat fizethetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy barátod meglepő kéréssel fordulhat hozzád. Ha úgy érzed, képtelen vagy teljesíteni, vagy a te ügyeid rovására menne, akkor sajnos vissza kell utasítanod. Meg kell tanulnod, hogy te vagy az első, és ezt nem szabad önzőségnek tartanod. Az főleg tartsd szem előtt, hogy az üzletet nem szabad keverni a barátsággal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ülj le kicsit gondolkozni, mert elég nagy a kavarodás a fejedben. Valószínűleg elfelejtkeztél valamiről, ami később elég erősen visszaüthet. A feledékenységed az utóbbi napokban eléggé megbosszulhatja magát. Próbálj jobban koncentrálni mindenre. Sok bosszúságban lehet részed, de mindenképpen rendezz el mindent a hosszú hétvége előtt, mert utána késő lesz.

Halak (február 20. - március 20.)

Hosszú idő után ismét előkerül egy barátod, akivel lesz esélyed tisztázni a vitás kérdéseket. Egyáltalán nem is vagy az a haragtartó típus, úgyhogy őszintén örülni fogsz ennek a dolognak. Tartsd kézben a beszélgetést, hogy békés mederben maradjon. Nem szabad, hogy régi sérelmeket hozz fel, akkor nem fogtok vele sehova haladni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás