promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: oda kell figyelned, hogy nyugodtan vághass bele a hétvégébe
Borítókép:  Keboto
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyes csillagjegyek szétszórtak lehetnek, és így hibázhatnak. Legyél koncentrált, határozott, és nyugodtan vágj bele a hétvégébe.

Kos (március 21. - április 20.)

A Hold bizony ma már a kos jegyében fog kalandozni. Szerencsés napod lehet, és rendkívüli élményekben részesülhetsz. Meg tudod találni a köztes megoldásokat, és a legjobb döntéseket hozhatod. Ha kapcsolatban élsz, akkor viszont egy elég kényelmetlen beszélgetés várhat rád. Ezen túl kell esned, és őszintének lenned, mert akkor minden a helyére kerülhet.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma könnyen vitába kerülhetsz bárkivel, aminek egy merészebb veszekedés, majd mosolyszünet lehet a vége. Ez akár hetekig elhúzódhat, nem lesz jó vége. Legyél türelmes, és mindenképpen válogasd meg a szavaidat. Olyan sértéseket vehetsz elő, amiken még magad is meglepődsz. Ez egyáltalán nem a te igazi arcod. Ha úgy gondolod igen, akkor bizony változtatnod kell.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók meggondolatlan lépésbe hajszolhatnak bele. Főleg a munkahelyeden figyelj oda nagyon. Könnyed hibákat véthetsz, amiknek később katasztrofális következményei lehetnek. Nem árt, ha ma jobban koncentrálsz, utána jöhet a pihentető hétvége. Ha van párod, akkor féltékenyebb lehet a kelleténél. Ne önts olajat a tűzre, inkább nyugtasd meg.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki jobban kell vigyáznod a pénzre, mert egy váratlan extra kiadás ütheti fel a fejét. Elromolhat valami, vagy kiakasztó módon akár meg is bírságolhatnak valamiért. Kicsit tegyél félre, így te is nyugodtabbnak fogod érezni magad. Később lesz olyan szerencséd, hogy fogod tudni pótolni a kieső összeget.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Merkúr még mindig a te jegyedben van, ami igazán temperamentumossá tesz téged. Nagy eredményeket tudsz elérni most, ha nem emészted fel az energiáidat a kicsinyes konfliktusokkal. Néha jobb lenne, ha elengednél dolgokat, és nem mennél bele a felesleges vitákba. Persze tudod, ha igazad van, bizonyítanod kell, ezt nem fogod tudni kinőni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jobb lenne, ha most kimaradnál a pletykálkodásból. Semmi ilyet nem szabad átvenned, de főleg továbbadnod, mert te kerülhetsz ki vesztesen az egészből. Foglalkozz csak saját magaddal, és a dolgaiddal, hogy nyugodtan tudj belevágni a hétvégébe. Úgy néz ki az egyik exed feltűnhet a színen, de még téged is meglep, hogy nem konfliktust akar, csak barátkozni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezedre esik még a legkisebb feladat elvégzése is, és úgy érzed folyton ellenállásba ütközöl. Ráadásul több kellemetlen problémát kell megoldanod, ami még inkább elveszi a kedved az egésztől. Muszáj lesz valami belső ösztönzést találnod, mert akkor nagyon kicsúszhat a lábad alól a talaj. Trükközni ne akarj, mindenben tartsd be a szabályokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit kételkedhetsz magadban és a képességeidben, de nagyon nem szabad most ebbe a hibába esned. Minden feladaton túl tudsz lendülni, csak nincs meg a kedved hozzá teljesen. Ha belekezdesz, akkor meglátod, minden simán fog menni. Fontos, hogy ettől még kimért tempóban haladj előre, különben tényleg hibázhatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma több bosszúság érhet a kelleténél. Még talán azt is érezheted, hogy valaki szándékosan akar keresztbe tenni neked. Ha ellenállásba ütközöl, és dühös leszel, akkor nyíltan szembe kell nézned az illetővel, hogy tiszta vizet tudjatok önteni a pohárba. Minden konfliktusodat próbáld meg elsimítani a hétvége előtt, különben ez fog mocorogni a fejedben.

Bak (december 22. - január 20.)

Kellemes híreket fogsz kapni, amik nagyon fel fognak villanyozni a hétvége előtt. Nem kell semmivel sem dicsekedned, különben még elkiabálsz valamit. A munkádon könnyen túl tudsz jutni, de jobban oda kell figyelned a részletekre. Már eléggé a pihenés jár a fejedben, és el tudsz rontani dolgokat, amik miatt később még fájni fog a fejed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ezen a napon a munkád legyen az első. Hamar túl fogsz tudni rajta lendülni, aztán egy picit kiszabadulhatsz a hétköznapok szorításából. A hétvégén minden esélyed megvan rá, hogy párra lelj, ha szingli vagy. Egy sorszerű találkozásnak nézel elébe. Ha van párod, akkor mindenképpen menjetek el valahova, mert remek kalandokba keveredhettek együtt.

Halak (február 20. - március 20.)

Olyan beszélgetésbe keveredhetsz, vagy csak simán fültanúja lehetsz, amiből téves következtetéseket vonhatsz le. Nem szabad semmi ilyennek engednek, mert egy olyan embert bánthatsz meg a tévedéseddel, aki nagyon közel áll a szívedhez. Előkerülhet a hétvégén egy olyan ügy, amit már lerendezettnek hittél. Ne zaklasson fel, mert hamar túl fogsz lendülni rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás