promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jó, vagy rossz energiák fognak uralkodni körülötted?
Borítókép:  Fotokia/Getty
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nap és a Hold az oroszlánba lép. Lássuk, ez hatással van-e a csillagjegyedre!  

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit lassítanod kell és semmiképpen sem szabad gyors tempót diktálnod. Ez hibákhoz vezethet, amivel elúszhat az egész napod, mivel többször kell nekifutnod a dolgoknak. A fontos döntéseket halaszd későbbre, mert jelenleg nem tudod tisztán átlátni az összes körülményt. Ez egy afféle túlélős nap lesz a számodra.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég sok probléma van mostanában a magánéletedben. Folyamatos változásokat kell átélned, ami megvisel egy kicsit, de ez érthető. A konfliktusokból már nagyon eleged van. Mindig bele tudsz futni egybe, ami elrontja a kedvedet. Döntések állnak előtted, és úgy érzed, nem tudsz jelenleg jól választani. Próbálj időt nyerni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma jó kedvre tud deríteni a társaság, és mindenképpen ki kell mozdulnod a négy fal közül. Valakivel össze is fogsz futni, aki fontossá válhat az életedben. Ragadd meg az alkalmat. Ha nincs jelenleg párod, akkor egyre magányosabbnak érezheted magad. Szükséged van most már valakire az életedben, aki tud motiválni.

Rák (június 22. - július 22.)

Felesleges vitákba bonyolódhatsz, és nem is vagy olyan passzban, mint aki megnyerheti. Ez nem a te gyengeségedet mutatja, egyszerűen csak jobb ütőkártyák lehetnek az ellenfeled kezében. Nem szabad olyan dolgokon felhördülnöd, amikről tudod, hogy értelmetlen felhánytorgatni őket. A kompromisszumok nyugalmat teremthetnek körülötted.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma a Nap és a Hold is az Oroszlánba lép, ami neked csak jó hír, és remek napot hozhat. Lendületesen haladhatsz a feladataiddal, és a környezeted is pozitívan áll hozzád mindenben. Nem is tudja senki sem felvenni veled a versenyt, még vitában sem. Jól látod át a dolgokat, és remekül tudsz lereagálni mindent. Élvezd ki a jó szériádat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szeretnél egy kis változást hozni a hétköznapjaidba, és a munkádba is. Viszont ez azt is jelenti, hogy új kihívásokkal kell szembenézned, ha belevágsz. Jól gondold át, hogy ez a megfelelő pillanat, vagy még egyéb gondok miatt várnod kell picit. A mai nap jó lehetőséget ad rá, hogy átgondold merre szeretnél tovább haladni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sok mindenbe vágnál bele önállóan, de ezek nem sok sikerrel fognak járni. Sajnos előfordulnak ilyen napok, nem szabad, hogy okold magadat miatta. Próbálj meg segítséget kérni, különben az estédnek is lőttek. A problémák fognak a fejedben járni, és nem fogsz tudni megnyugodni. Jót tenne neked, ha találkoznál a barátaiddal, és kikapcsolódnál.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Nap és a Hold az Oroszlán jegyébe lép, aminek csak rá, hanem te csillagkegyedre is pozitív hatást gyakorol. Magabiztos leszel, és bátran vágsz bele minden kihívásba. Teheted is, mert a szerencse abszolút melletted áll. Sikerre vihetsz minden ügyet, amivel el vagy maradva. Ha vitába keveredsz, azt viszont higgadtan kell kezelned, különben elfajulhat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon oda kell ma figyelned mindenre. Egy apróságból óriási csetepaté lehet, és ez olyan vitává növi ki magát, ami az örökkévalóságig fog tartani. Próbálj meg kompromisszumokat kötni, ami nehéz lesz, mert eléggé fel van erősödbe a határozott természeted. Próbálj meg kicsit visszavenni ebből, és minden rendben lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Oda tudsz koncentrálni mindenre, és rengeteg energiád van. A szorgalmad utolérhetetlen, míg a kitartásod nagyon sok mindenben segíthet. Azonban el kell gondolkodnod, mivel vannak olyan ügyek, amikre felesleges energiát pazarolsz. Csak magadtól és a kikapcsolódástól veszed el az időt. Mérlegelned kell, és gondold át alaposan mibe vágsz bele.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Készülj fel, mert egy nagyon rossz hír fog tartani feléd, ami eléggé megviselhet lelkileg. Azonban erősnek kell lenned, és tartanod kell az emberekben a lelket. Ne feledd, van, amikor csak végig kell hallgatnod az embereket, nem tanácsokat osztogatni. Az illető azt fogja érezni kioktatod. Változások lehetnek a munkahelyeden, de ne félj ezektől, mind pozitívan fog rád hatni.

Halak (február 20. - március 20.)

Jól vigyázz, mert néhány dologban meggondolatlanul cselekedhetsz, amivel kárt okozhatsz magadnak, de másoknak is. Lassíts, legyél felelősségteljesebb, és ma ne vállalj semmilyen kockázatot. Az ingerlékenységet az otthoni problémák tovább mélyíthetik. Muszáj leszel végre kiszabadulni kicsit, és kikapcsolni az agyad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás