promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sok feladat vár még rád a hétvége előtt
Borítókép:  Shutterstock / manzrussali
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyedén, vagy éppen nagyon nehezen fogsz belecsöppenni a hétvégébe?  

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szívesen szeretnéd feladni a jelenlegi munkádat, de nagyon csábítanak más lehetőségek. Azt viszont el kell döntened, hogy csak a kalandvágyad miatt van ez így, vagy valóban szívesen váltanál. Ha utóbbi, akkor gondosan végig kell venned az összes lehetőséget, és kiválasztani a legelőnyösebbet. Te is úgy érzed, hogy egy kis plusz pénz jól jönne.

Bika (április 21. - május 20.)

A Merkúr még hátrál, ez pedig neked most anyagi gondokat jelenthet. Nem a meggondolatlanságoddal lesz baj, nem is a pénzszórással, hanem egy váratlan kiadás boríthat fel mindent körülötted. Szerencsés fordulat vár azonban rád, és minden meg fog oldódni, csak ne dühöngj, és ne veszítsd el a fejedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Olyan kiemelkedő megmozdulásod lesz, amivel fel fogod tudni hívni magadra a figyelmet. A munkádban is szép sikereket érhetsz el, de most a hobbidban is kimagasló teljesítményeket produkálhatsz. Persze semmiképpen ne szállj el magadtól, mert az most visszavethet, ha a közösség ellened lesz.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki hamarosan lehetőséged lesz találkoznod egy külföldön élő barátoddal. Ne szalaszd el a lehetőséget, mert nagyon hasznos lesz a beszélgetésetek, és olyan lökést adhat, ami helyre tudja billenteni az egyensúlyod. Pont ez kell neked, leülni valakivel, akinek teljesen más a látásmódja. Lehet teljesen új életet kezdhetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed hatalmas baklövést követtél el, ami miatt ostorozod magad, pedig nem kellene. Próbálj meg rendet tenni a lelkedben, és ne félj, minden rendbe fog jönni. Az új nap mindig új lehetőségeket rejt magában, hogy jóvá tedd a hibáid. Nehezen vehető akadály fogja felborzolni az idegeidet, de sikeresen fogsz átlibbenni rajta, és végül győzöl. El fogod érni, amit akartál.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A munkahelyeden nagyon kedvezően alakulnak a dolgaid. Ha olyan projektben vagy benne, ami nagy sikereket hozhat, akkor lehet nem ártana, ha a szabadidődből is áldoznál rá, hogy biztos legyen a siker. Legyél óvatos, mert van valaki a közeledben, akit a barátodnak hiszel, de csak érdekből van melletted, és mindent színlel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem igazán tudod mostanában felmérni a teljesítőképességed határait, és olyan projektbe állhatsz bele, amit csak nagy nehézségek árán tudsz teljesíteni, vagy egyáltalán nem. El fogja venni az idődet, idegessé fog tenni, amit később a környezetedre is ki fogsz vetíteni. Ha ezt érzed, és megtehet, akkor mindenképpen fordíts hátat ennek a kihívásnak, és ne kudarcnak könyveld el.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha kapcsolatban vagy, akkor át kell gondolnod a jelenlegi helyzetet. Lehet túl sokat vártál a dologtól és emiatt nem működik? Próbáld megtalálni a bizonytalanságod okát, de ne dobj el senkit a hangulatingadozásaid miatt. Ha szingli vagy, akkor ez nem jó alkalom a randizásra, inkább én-időt kellene tarts, hogy magadra találhass.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Merkúr még hátrál, és bonyodalmakat okozhat. Ha lehet, akkor semmiképpen ne avatkozz bele mások dolgába, de még csak segítő szándékkal sem. Vissza fog ütni az egész, és még lehet te fogsz bajba kerülni. Megvan a magad dolga, és a magad problémái. Azok között is van olyan, amit már elég régóta halogatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok fontos feladatot kell elvégezned, ami nagyon az agyadra mehet. Vágysz már egy kis kikapcsolódásra, strandolásra, szórakozásra, de semmiképpen ne hanyagolj el semmit. Eléggé visszaüthet hétfőn, ha bármilyen határidős feladatot elhalasztasz. Kapcsolj turbó fokozatra, és délután már lazíthatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ragyogó ötleteid támadhatnak, amikkel egy kis pénz is állhat a házhoz. Ezeket semmiképpen ne oszd meg másokkal, mert volt már ebből probléma. Te sem szereted, ha a te tolladdal ékeskedik bárki is. Sokan felfedezték már, ha téged utánoznak, akkor jól járnak. Ez persze annyira nem szokott kiborítani, de az már annál inkább, ha visszaélnek a bizalmaddal.

Halak (február 20. - március 20.)

A Hold a te jegyedben jár, ami nagyon sokat fog neked segíteni a hétvégi ismerkedésben. Ha egyedül vagy, illetve nem rég futott zátonyra a kapcsolatod, akkor ez jó alkalom lesz arra, hogy megismerj valakit. Próbáld meg kiélvezni a randik minden pillanatát, mert így is feltöltődhetsz igazán. Kell is ez az egész az önbizalmadnak. Anyagi kérdésekben ne hallgass senkire.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás