promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: rossz, vagy jó hangulat uralkodik a hét utolsó napján?
Borítókép:  Glenerin Inn
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Figyelned kell erre a napra, mert akár a jövő heti indulásodra is hatással lehet. Mint mindig, most is segítenek a csillagok.  

Kos (március 21. - április 20.)

A Mars átlépett a Kos jegyébe, ami nagy változásokat jelent. Hirtelen megváltozik az önérvényesítési módod. Türelmetlen lehetsz, vakmerő, és a versengő stílus fog jellemezni. Természetesen egy idő után lenyugszol majd, de próbáld meg ezeket pozitívan felfogni, hogy  a malmodra hajthassák a vizet. Figyelj azért, mert a döntéseidet számítás nélkül is meghozhatod, ez nem mindig jó.

Bika (április 21. - május 20.)

A Merkúr és az Uránusz miatt felpörögnek a szellemi képességeid. Igazán kreatív kedvedben lehetsz, amit ki is használhatsz. Próbálj meg a szabadidődben olyan elfoglaltságot találni, ahol ezt csillogtathatod, és akkor nem csak remekül, de hasznosan is telhet el a vasárnap. Új, váratlan fejlemények állhatnak elő, melynek részesei lehetnek családtagjaid is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elég nagy volt a munkatempód a héten, és még a hétvégén sem igazán tudtál pihenni. Szánj időt a regenerálódásra, különben nagyon rosszul fog indulni a jövő heted. Fáradtan kelhetsz holnap, nyűgösen, és semmi se fog így összejönni. Ma valami olyan szabadidős formát válassz, ami eltér a megszokottól. Ez nagyon fel tud dobni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha teheted, akkor próbálj valamilyen közös programot összehozni a családoddal a mai napon. Kicsit mindannyian le vagytok merülve, és nagyon jót tenne a felhőtlen együttlét. A munkáddal semmiképpen ne foglalkozz, minden meg fog várni a jövő héten. Pihend ki magad, és újult erővel vághatsz neki a hétfőnek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem vagy egyáltalán kirobbanó formában, sem csúcs hangulatban. A Merkúr miatt a partnereddel, a családoddal, de még a barátaiddal is elakadhat a kommunikáció, vagy rossz irányba terelődhet. Adj időt magadnak, és ne most dönts a fontos kérdésekben. Lehet a hétvége sem úgy alakult, ahogy szeretted volna, de próbáld mindennek a pozitív oldalát nézni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Merkúr rád is hatással van. A gondolkodásod megváltozhat, de persze nem drasztikus értelemben. Viszont készülj fel, hogy a környezeted furán nézhet néhány húzásodra. Szokatlan vagy és kiszámíthatatlan. Egyre jobban kezdenek a múltadból érdekelni dolgok, de jobb, ha valamit inkább nem bolygatsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Hold, a Szaturnusz és a Vénusz miatt eljött a tartós elköteleződések ideje. Lehet, hogy itt az ideje, hogy leüljetek a pároddal, és megbeszéljétek a közös jövőtöket. Ha még nem vagy kapcsolatban, akkor egy igazán komoly párra találhatsz. Most a hozzáállásod is olyan, hogy ezt szeretnéd elérni, és nem vagy kíváncsi futókalandokra. Ha mégis megtörténik, nagy csalódás lesz a vége.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Mars hatással van rád, és sokkal nyersebb lehetsz a kelleténél. Próbáld finoman közölni a környezeteddel, ha valami gondod van, illetve zavar. Néha meggondolatlanul cselekedhetsz, ami nem túl jó. Viszont őszintének kell lenned, ami azt jelenti, hogy fel kell vállalnod a tetteidet, és a vágyaidat. Ha van partnered, akkor elsősorban előtte.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Roppant emelkedett hangulatban kerülhetsz, és az előtérbe kerülhet a szerelem. Mindenképpen hozz össze a pároddal valamilyen közös programot. Az se baj, ha csak pici időtők van egymásra, mert az is felhőtlen lesz. Ha szingli vagy, akkor meg kell szűrnöd az embereket magad körül. Elég hiszékeny vagy a romantikus hangulatod miatt, és sokan becsaphatnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Oda tudsz koncentrálni mindenre, és most nagyon mennek az aprólékos munkák. Valamilyen szellemi tevékenységgel kellene elütnöd az időt. A fizikai erőnlét most eléggé lemeríthet, még kikapcsolódás terén is. A türelmed segít, hogy olyan kihívásokkal nézz szembe, amiket eddig nehéznek gondoltál.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most a kezedben van az irányítás minden téren. Gondold végig, mit szeretnél elérni, mert azt el is érheted. Mindenre képes lehetsz ez időtájt. A Mars és a Szaturnusz a segítségedre lesz, hogy igazán magabiztos legyél. Azonban vigyázz, mert ha túlságosan elbízod magad, akkor könnyen hibákba eshetsz. Mind a két szemed legyen a pályán.

Halak (február 20. - március 20.)

Otthon érzed igazán jól magad a szeretteid körében, de akár egyedül is. Egy jó könyvvel, sorozattal, filmmel, vagy zenehallgatással kellene elütnöd az időt. Ne érdekeljen most semmi, még az se, hogy milyen kihívásokkal kell szembe nézned holnap reggel. Ha feltöltődsz, akkor egy remek hét veheti kezdetét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás