Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: a te oldaladon áll a szerencse?

Napi horoszkóp: a te oldaladon áll a szerencse?

Élet

Napi horoszkóp: a te oldaladon áll a szerencse?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Valamilyen problémára kell felkészülnie a csillagjegyednek, vagy könnyen fog menni minden? A csillagok segítenek eligazodni, hogy ne legyen káosz.  

Kos (március 21. - április 20.)

Magabiztos vagy, de tökéletesen visszaszorítod az önző énedet, ami jó is így. Törekedj erre a harmóniára, mert tökéletesen működik. Ez remek alkalom lehet arra is, hogy megtervezd a jövődet. A magabiztosságod miatt akár le is fektetheted az első lépéseket. Bőséges energiákkal rendelkezel, amiket nem szabad elpazarolnod.

Bika (április 21. - május 20.)

A Merkúr miatt komoly félreértésekbe keveredhetsz. Oda kell figyelned, hogy mindenkit rendesen meg tudj érteni. Lehet, nem látod most igazán az emberek igazi arcát, és nem érted, mit szeretnének valójában kifejezni. Próbálj meg a kompromisszumokra törekedni, még akkor is, ha ehhez nem sok kedved van.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Készülj fel, mert rengeteg meglepetés érhet a mai napon. Kiszámíthatatlan minden, és olykor elég, ha az adott pillanatban nem kapcsolsz, és balul sülhet el valami. A hirtelen döntések nem fogják a te malmodra hajtani a vizet, szóval legyél türelmesebb, még akkor is, ha nagyon pörög minden körülötted.

Rák (június 22. - július 22.)

Szeretnél elmenekülni a világ elől, de ezt nem feltétlenül teheted meg. Sok a dolgod, és készülj fel, mert lehet lesz olyan feladat, amibe beletörik a bicskád. Ez ne vegye el a kedved semmitől, mert később lesz esélyed kijavítani. Este próbálj meg pihenni. Egy kis nosztalgiázás nagyon szépen kiszakíthat a problémákból.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbálod helyrerázni magad, és az energiáid lassan megvannak hozzá. Lehet nagyon előkerült az önző éned, amit nem ártana háttérbe szorítanod. Ha szingli vagy, akkor olyan kisugárzásod van, amivel le tudsz venni mindenkit a lábáról. Ha párkapcsolatban élsz, akkor problémák kerülhetnek elő, amit nem ártana minél hamarabb tisztáznod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elő fog kerülni az életedben néhány olyan dolog, amiben nem tudsz dönteni. Szerencsére a barátaid vannak annyira elfogulatlanok, hogy a segítségedre tudnak sietni ebben. Ők tényleg őszinték, és elmondják, ha hibás döntést akarsz hozni. Jobb lenne ha most minden hallgatnál rájuk, ha nem akarod, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szép eredményeket érhetsz el, főleg a munkahelyeden. Próbáld meg odatenni magad, bármilyen kisebb projektről is van szó, mert a főnökeid felfigyelhetnek a tehetségedre. Ha önállóan dolgozol, akkor a kreativitásod lehet kifizetődő. Olyan ötleted támad, ami nagy változásokat hozhat az életedben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerencse a te oldaladon áll a mai nap folyamán, szóval ne félj, nem fog semmilyen kellemetlenség érni. Egy bizonyos ügyben meg is sejthetsz valamit, ami a te malmodra hajthatja a vizet. Lehet, valaki el akar valamit hallgatni előled. Próbálj meg több szünetet tartani, az este pedig a feltöltődésé legyen, mert nagyon ki vagy merülve.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezen tudod rávenni magad arra, hogy ne az anyagi dolgokkal foglalkozz. Ezeket rendezned is kell, de figyelj, hogy ne ekörül motoszkáljon minden gondolatod. Szép lassan meg fog oldódni minden, így nem szabad feleslegesen stresszelned magad. Próbálj meg a kapcsolataidra figyelni, mert nagy örömet okozhatnak neked a szeretteid.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha ki tudsz adni mindent magadból, akkor érzelmes és fontos beszélgetésekbe kerülhetsz bele. Lehet egy munkahelyi gondot tudsz rendezni ezzel, vagy a konfliktusokat tudod elsimítani a pároddal. Fontos, hogy őszintén kommunikálj ma, mert ez előre mozdíthat minden körülötted. Ne hagyd magad elnyomni, különben ingerült lesz a hangulatod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Vigyázz, mert könnyen bedőlhetsz néhány trükknek, ami rossz irányba terelheti nálad a dolgokat. Őszinteséget várnál el mindenkitől, de ezt nem mindig kapod meg, szóval résen kell lenned. Készülj fel, mert minden kicsit lassabban halad körülötted, és nem a tervek szerint alakulnak a dolgok. Most ne hagyj semmit magadra erőltetni.

Halak (február 20. - március 20.)

A csillagok fel tudják csigázni a fantáziádat. Jó ötleteid lehetnek, szóval ne hagyd ezeket a háttérbe szorítani. Kicsit nagyobb önbizalmad kell legyen, így nem szabad engedni, hogy mások elvegyék a kedvedet. Kicsit besavanyodott lehet a közeli környezeted, de keresd fel azokat a barátaid, akik lelket tudnak önteni beléd.

Borítókép: Gooodnet