promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: negatív gondolatok cikáznak a fejedben?
Borítókép:  The Blissful Mind
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ideje elhessegetni őket, és valami jobb felé elindítani a csillagjegyedet.

Kos (március 21. - április 20.)

Kisebb veszteséget kell majd elkönyvelned a pénzügyekben, azonban ez lehet nem a véletlen folytán jön, hanem te leszel az okozója. Jobb, ha odafigyelsz a pénztárcádra. A munkád során új emberekkel fogsz megismerkedni, de ők is, és te is csak felszínes barátságot akartok kötni. Amíg az érdekeitek közösek, nincsen is ezzel semmi baj.

Bika (április 21. - május 20.)

A Hold és a Vénusz miatt új lehetőségek nyílhatnak meg előtted, főleg valami olyan dologban, ami a munkádhoz köthető. Ez a bolygóállás azonban kicsit le is szívja az energiáidat. Próbálj a szabadidődben minél jobban feltöltődni, és kerüld a stresszhelyzeteket. Szedd össze magad, mert jelenleg biztosítani tudnád az anyagi helyzetedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma igazán jól tudsz kommunikálni, viszont túlságosan elhiheted, hogy mindenben neked van igazad. Egy jó ismerőssel vitába is keveredhetsz, de utána szent lesz a béke köztetek. Csak ne hagyd elharapódzni a dolgot. Este ki kellene mozdulnod egy kicsit. Próbáld rávenni a párodat, vagy a barátaidat, hogy menjetek el valahova.

Rák (június 22. - július 22.)

Kellemetlen hírek érkezhetnek, de ezeket higgadtan kell kezelned, különben a pánik miatt rossz döntéseket hozhatsz. Ha muszáj, akkor beszéld meg előtte valakivel, miképp dönts. A hetekben kicsit elengedted magad, ha mozgásról van szó. A lustálkodást, és a gasztro-bűnözést is kicsit háttérbe kellene szorítanod, hogy lemenjen rólad az a pár plusz kiló.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Rengeteg ötlet kering a fejedben mostanában, és a kreativitásod is a csúcson van. Lehet előbukkan egy olyan terv, amiből akár jó vállalkozás is lehetne. Igazából nem vagy alkalmazott típus, szóval át kellene gondolnod, belevágsz-e egy ilyenbe. Ha nem is komoly a dolog, jó beszélgetés lehet belőle, ha megosztod valakivel és sok mindenben kinyithat a tudatodban néhány ajtót.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A munkahelyeden elég nagy fejetlenség lehet úrrá, amin te sem fogsz tudni változtatni. Inkább próbáld meghúzni magad, és csendben túlélni a napot. A barátaiddal sem vagytok ma közös nevezőn, szóval ne menjetek bele élesebb vitákba. Az otthon melege és nyugalma tud jelenleg igazán feltölteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Hold és a Vénusz rád is kedvezően hat. A barátaid körében igazán ragyogsz, szóval ha teheted, hozz össze valami találkozót estére. A mostani időszak igazán megfelelő lehet arra, hogy picit elengedd magad, és megfeledkezz a problémáidról. Tegyél meg valami olyat, amire már rég nem volt lehetőséged.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Folyamatosan negatív gondolatok cikáznak a fejedben. Ezeket a legkönnyebben a barátaid, vagy a párod tudják elüldözni. Jobb, ha kiadod magadból, mert vannak olyan dolgok, amik miatt lehet teljesen feleslegesen aggódsz, és ők meg tudnak nyugtatni. A rossz lelkiállapotod miatt a megszokottnál forrófejűbb vagy. Semmiképpen ne hozz hirtelen döntéseket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érezheted, hogy túl kevés közös programot szerveztek a pároddal. Erre lehet nem is volt idő, plusz ha ezt szeretnéd, akkor neked kellene lépned. Most könnyen tudsz új ismeretségeket kötni. Ha szingli vagy, akkor nagyon is kamatoztathatod ezt a dolgot. Különös tervek bolygathatják meg az agyadat, de a szokatlanságuk miatt még ne söpörd őket a szőnyeg alá.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet egy igazán fejfájós nap lesz a mai, mert elég sok minden kizökkenthet a megszokott kerékvágásból. A szeretteiddel is akadhat egy kis nézeteltérésed, de ha engedsz kicsit, akkor ezt hamar helyre tudod hozni. Az őszinte érzelmek általában megoldást találnak minden problémára. Félreértések sorozatát indíthatod el, ha nem vagy őszinte.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Eléggé befordulós hangulatba kerülhetsz, de erről jelenleg nem tehet a környezeted. Nagyon vágysz arra, hogy megértésre találj, de erre jelenleg nem sok lehetőség van. Néha neked is kellenek elvonulós időszakok, és most egy ilyen következhet. Ilyenkor téged a magány tud igazán felölteni, és az, ha picit magadra figyelhetsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit türelmetlenebb hangulatban vagy, és nem tűröd, ha bármire is várnod kell. Ez nem igazán fog változni, így csak próbáld meg visszafogni magad, vagy levezetni az energiáidat. Különösen tevékeny vagy, de semmiképpen ne próbáld meg ráerőltetni a környezetedre az akaratodat, mert azt zokon vehetik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás