Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: a családra, vagy a munkádra érdemes koncentrálnod?

Napi horoszkóp: a családra, vagy a munkádra érdemes koncentrálnod?

Élet

Napi horoszkóp: a családra, vagy a munkádra érdemes koncentrálnod?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Lássuk, mire kellene figyelned a csillagok szerint, hogy gördülékenyen menjen minden.

Kos (március 21. - április 20.)

A család van nálad előtérben továbbra is, úgyhogy erre fordítasz a legtöbbet a szabadidődből. Ez nem is baj, mert otthon rengeteg problémát helyre tudsz tenni most. Fontos számodra az érzelmi biztonság, és persze a pozitív légkör megteremtése. Ha valóban ezekre koncentrálsz, semmi kellemetlen dolog nem érhet.

Bika (április 21. - május 20.)

Kissé nyugtalan vagy, de hát a bizonytalan helyzet is gyakran ki szokott borítani. Nehéz így a feladataidra koncentrálnod, pedig muszáj lesz, mert nagyon el fogsz havazódni. Fontos lenne kicsit kibújnod a csigaházadból, és új embereket megismerni. Ezt interneten is könnyen megteheted, csak legyél nyitott.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagy hatással lehet rád, miképp fognak alakulni a pénzügyeid. Általában ez nem szokta befolyásolni a hangulatod, de most kihathat az egész hetedre. Fogd vissza kicsit a költekezést, és tartalékolj, ha úgy érzed, emiatt van rossz hangulatod. Túlaggódnod azért emiatt sem kell semmit.

Rák (június 22. - július 22.)

Főleg a kapcsolati problémák uralkodhatnak el rajtad a közeljövőben. Figyelj oda, mert egy barátod, vagy akár a párod is manipulálhat téged érzelmileg. Most elő kell venned a határozott énedet. Okosan kerüld el a bonyolult helyzeteket, és ne merülj el komolyabb beszélgetésekbe. Nem most van itt az ideje annak, hogy megnyílj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Marstól rengeteg energiát kap a csillagjegyed, hogy remekül tudd működtetni a kapcsolataidat. Ez azt is jelenti, hogy nagyon jól tudsz nyitni új ismeretségek felé. Használd ki, mert nem tudni, mikor találsz rá egy igaz barátra, vagy a szerelemben az igazira. Egy valamire kellene odafigyelned: fogd vissza kicsit a dirigálást.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most remekül tudsz csapatban dolgozni, ami nem mindig szokott jellemző lenni rád. Ha ezt kihasználod, akkor egy nem mindennapi projektet tudsz összehozni a munkahelyeden. Ez az állítás az otthonodra is igaz: szedd össze a családot, és fogjatok bele egy olyan átalakításba a ház körül, amire már régóta készültetek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon benned van a teljesítési vágy, akár otthon, akár a munkahelyeden. Szeretnél kitűnni, így a maximumot akarod kihozni önmagadból. Azért akkor se csüggedj el, ha ez nem sikerül, viszont ha összehozod, akkor nagyon jó pontokat szerezhetsz magadnak, és a siker biztosra vehető.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most mindenben a szabadságot keresed. Ki akarsz szabadulni a lakásból, és szellemi függetlenségre is vágysz. Mindkettőt érdemes kielégítened, és akkor új tapasztalatokra tehetsz szert. Fontos azért, hogy ne legyél nyugtalan, mert akkor könnyen magadra haragíthatod a környezetedet. Ne ragaszkodj mindenképpen az elképzeléseidhez.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon befolyásolnak mostanában az érzelmeid. Szeretnél szorosabb kötelékeket kialakítani a barátaid körében, és a szerelemben is. Az első lépéseket azonban ehhez neked kell megtenned. El tudod mélyíteni a kapcsolataidat, de azért ne legyél túl nyomulós. Ha szingli vagy, akkor szeretnél végre tartozni valakihez. Most jó eséllyel rátalálhatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Előfordulhat, hogy néhány nézeteltérés vár rád, amit mindenképpen higgadtan kell kezelned, különben eldurvulhat. Lebegjen a szemed előtt az, hogy senki nem akar semmi rosszat körülötted. Működj együtt másokkal, fedezzétek fel a hibákat, és akkor minden a helyére kerül.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sokat álmodozol, de néha a földön kellene maradnod, legalább fél lábbal. Képes vagy elhanyagolni a rutinfeladataidat, amik nagyon a fejedre fognak nőni. Ne feledd, előbb a munkádat kell elvégezned, és utána jöhet a szórakozás. Mivel pont ilyen álmodozós hangulatban vagy, ezért ne vágj bele semmilyen komolyabb projektbe.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit magányosnak érzed magad, de ezzel sokan vannak így a karanténban, ezt ne feledd. Szeretnéd, ha észrevennének és meghallgatnának, de ehhez olykor neked kell keresned másokat. Ez egyáltalán ne tántorítson el. Ha van partnered, akkor egy remek romantikus estét tölthettek együtt, és egymásra tudtok hangolódni.

Borítókép: LG