Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csoda: egy 106 éves néni legyőzte a spanyolnáthát, és most a koronavírust is

Csoda: egy 106 éves néni legyőzte a spanyolnáthát, és most a koronavírust is

Élet

Csoda: egy 106 éves néni legyőzte a spanyolnáthát, és most a koronavírust is

Élet

Baranyecz János 22:22

Egy Ana Del Valle nevű nő szinte minden statisztikát felforgatott, hiszen életének több mint száz éve alatt két világjárványt is nevetve átvészelt.

Vannak, akik a mostani koronavírus-járványt az 1918-ban pusztító spanyolnáthához hasonlítják, hiszen mindkettőt vírus okozza, és hatalmas problémát jelentenek az egész világra nézve. Egy Spanyolországban élő nő pedig szinte egyedülálló módon első kézből tapasztalhatta meg mindkettőt.

A CharryTV hírét észrevevő 24 szerint Ana Del Valle még kisgyerekként kapta el a spanyolnáthát, ami egyes becslések szerint világszerte 27-50 millió áldozatot követelt. Éppen tejért ment egy közeli farmra, mikor hirtelen összeesett, és csak órákkal később találtak rá, magas lázzal. Az kislány végül szerencsés volt, és felgyógyult a betegségből.

Most 106 éves a néni, és 2012 óta egy idősotthon lakója, ahol a közelmúltban megjelent a koronavírus, és sajnos őt sem kímélte. Mivel elég veszélyeztetett korban van, így az élete volt a tét, de csodával határos módon Ana még a COVID-19-et is legyőzte, és gyógyultan távozhatott a kórházból.

Így talán ő az egyetlen, aki elmondhatja magáról, hogy nem csupán egy, hanem kettő halálos világjárványt is túlélt, ráadásul két különböző évszázadban. A családja pedig hihetetlenül örül ennek, és igazi szupernagyinak tartják, aki reményeik szerint még jó sokáig fog élni.

Borítókép: Ana Del Valle / twitter.com/charrytv