promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lelki gödörbe kerülhetsz, ha nem vigyázol
Borítókép:  NI-Travel
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kezdesz befásulni, vagy pont ellenkezőleg? Mutatjuk, hogyan áll most a csillagjegyed!  

Kos (március 21. - április 20.)

A csillagok állás szerint ma turbó fokozatban leszel, mivel a Merkúr fényszöget ad a Marsra. Ez azt jelenti, hogy az agyad csak úgy pörögni fog, és minden nehéz helyzetet semmi perc alatt át tudsz látni. Ha valami kihívást félretettél, akkor abba ma érdemes belevágnod. Most nagyon sok munkát tudsz elvégezni rövid idő alatt.

Bika (április 21. - május 20.)

Kedvező helyzetben leszel, főleg az ellenkező neműeknél. Ez fel is fog tűnni neked, de azért semmiképpen ne élj vissza a helyzettel. Azonban ha van kiszemelted, akkor érdemes ezen a napon ráírni, vagy megszólítani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Gondolj át mindent, és lásd reálisan a dolgokat. Ez a nap pont megfelelő arra, hogy jó döntéseket tudj hozni. Képes lehetsz előre látni mások reakcióit a fejedben, és ezt nyugodtan vesd is be. A stratégia működhet a munkádban, valamint a szerelemben is.

Rák (június 22. - július 22.)

Érdekes híreket kaphatsz, vagy izgalmas eseményekre figyelhetsz fel, szóval járj nyitott füllel. Ha ügyes vagy, még a hasznodra is fordíthatod ezt. A csillagok állása szerint kifinomultan tudod értékelni a művészeteket, szóval vegyél elő egy jó könyvet, filmet, vagy albumot, amit ma biztosan más szemmel fogsz nézni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma nyugodtan lehetsz nyitott, és ne félj kimutatni a bizalmadat, legyen szó a munkatársadról, vagy a párodról. Meglátod, csak jól sülhet el a dolog. Ha van valami dolog, ami nyomja a lelked, azt is a mai napon kellene kiadnod magadból. A tanácsokat azonban ne hajítsd félre, mert ha a saját fejed után mész, annak nem lesz jó vége.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kezdesz kicsit befásulni, ami nem tesz jót a lelkivilágodnak. Változtatnod kellene az életmódodon, vagy feldobni valamivel a hétköznapjaidat. Ilyen karanténos időkben nagyon nehéz, de otthon is kezdened kell magaddal valamit. Ha munkahelyet szeretnél váltani, akkor azt is érdemes átgondolnod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hiányzik a romantika az életedből? A csillagok szerint a mai nap pont alkalmas lehet arra, hogy ezeket bepótold a pároddal. Ha ezt szem előtt tartod, nagyon sok érzéki pillanatban lehet részed. Szinglinként beszélgess idegenekkel, és tárulkozz ki egy picit, ne félj megmutatni az érzékenyebb oldalad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok munkát dobtál félre? A mai nap pont alkalmas arra, hogy felzárkózz, mert elég elhivatottság van benned, hogy mindent befejezz. Ha vannak elmaradt elintéznivaló ügyedig, azoknak is pontot tehetnél a végére. Közeledik a hétvége, ne halassz mindent az utolsó pillanatra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé feszült volt a lelki állapotod, de nyugodj meg, lassan fellélegezhetsz. Próbáld meg olyan dolgokkal elfoglalni magad, amiknél már tapasztaltad, hogy képesek levezetni nálad a stresszt. Muszáj figyelned erre, mert be fogsz sokallni, és az a környezetedre is hatással lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon felszabadult a hangulatod és ezt a pozitív energiát a környezetedre is ki tudod vetíteni. Ne is foglalkozz ma a hírekkel, mert le fognak lombozni. A munkád, a barátaid, vagy a párod legyen most az első helyen, és akkor egy csodaszép nap vár rád.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy nagyon kellemes este várhat rád, de előbb még túl kell jutnod a napon. Ne hanyagold el a kötelességeid, mert akkor bizony borul minden. A zűrős helyzeteket mindenképpen kerüld, mert olyan konfliktusba keveredhetsz, ami nagyon elhúzódhat.  

Halak (február 20. - március 20.)

Erősek a kreatív energiáid, szóval próbáld meg este valamilyen alkotási folyamattal elfoglalni magad. Lehet ez bármi, amivel valami újat hozhatsz létre. Ezzel töltődhetsz fel a legjobban, szóval ha túl vagy a napi rutinon, akkor erre koncentrálj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás