Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Varázslatos: Harry Potter-buszokkal szállítják a kórházi dolgozókat

Varázslatos: Harry Potter-buszokkal szállítják a kórházi dolgozókat

Élet

Varázslatos: Harry Potter-buszokkal szállítják a kórházi dolgozókat

Élet

Helmeczi Benjamin - 2020.04.16. 07:07

A Harry Potter-sorozat motívumaival díszített emeletes buszokkal szállítják ingyen egy angol kórház dolgozóit Nagy-Britanniában, amelyeket a Warner Bros. stúdió biztosított.

A West Herts Kórház három helyszíne között viszi a dolgozókat egy utazási cég a stúdió színes buszaival, melyekkel a rajongók szoktak utazni a varázslótanoncról szóló sorozat forgatásának díszletei közé.

„A betegség és az önkéntes karantén miatt kevesebben vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy akik egészségesek, de gondot okoz nekik a közlekedés, visszatérhessenek a munkába. Tökéletes megoldás ez a különleges járat, melyen betarthatjuk a fizikai távolságtartás szigorú szabályait, köszönjük a leavesdeni stúdiónak és a Golden Toursnak. Dolgozóink nem tekinthetnek be a sikerfilmek varázslatos kulisszái mögé, de a maguk módján varázsolni fognak ők is”

– mondta Paul de Gama a kórház nevében.

A Warner Bros. stúdió szóvivője úgy fogalmazott, hogy március közepén állították le Harry Potter-túráit a koronavírus-járvány miatt, így viszont megtalálták a legjobb módját a buszaik hasznosításának.

Borítókép: BBC