promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kerüld el a negatív energiákat a hétvégén
Borítókép:  Saint Leo
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van elég baj a világban, otthon próbáljunk a pozitív dolgokra koncentrálni.

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit semmisnek érzed ezt a hosszúhétvégét. Nem lesznek nagy kajálások, elmaradnak a locsolók is, de ettől még ünnepivé tudod varázsolni ezt a pár napot. Vedd úgy, hogy ez most a te időd, és foglalkozz kicsit magaddal. Most épp lehetsz kicsit önző, és mindenképpen kapcsold ki az agyad.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy érezheted a párodon és rajtad is nagy a feszültség, de ezt a hosszú hétvége alkalmával próbáljátok félre tenni. Most itt lehet az idő egy kis összebújásra. Ha szingli vagy, akkor irány az internet, és próbálj meg ismerkedni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Feszült és zaklatott lehetsz, és ez nagyon nem tesz jót az ünnepi hangulatnak. Próbáld meg megtalálni magadban az összhangot. Vigyázz, mert megbánthatsz olyat, aki csak szimplán kedveskedni próbál neked. Szedd össze magad, és ne másokban keresd a hibát. Ha úgy van, inkább vonulj el kicsit.

Rák (június 22. - július 22.)

Semmiképpen ne hagyd feltornyosulni a dolgokat magad körül, legyen az házimunka, vagy más teendő. Könnyen elhanyagolhatod, és egész hétvégén csak ez fog a fejedben járni. Próbálj meg minél hamarabb végezni mindennel, utána pedig kikapcsolhatod az agyad. Szükséged is van most erre nagyon.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha fontos döntés áll a küszöbön, akkor mindenképpen halaszd el a megválaszolását, és a megoldását is. A csillagok úgy állnak, hogy valószínűleg rosszul fogsz dönteni. Ha most adsz választ, akkor csak elkapkodod. Mindenképpen mérlegelj, és gondold végig, mit szeretnél.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az ünnepeket is a spórolással töltötted, és ez már lehet a családodat is elkezdte idegesíteni. Nem fog elfogyni semmi sem otthon a hosszú hétvégén, ne ess pánikba. Élvezd a pihenést, kedden pedig legyen az az első, hogy megleped valamivel magad, amire már régóta vágytál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet csak a szűk családi kör van idén az asztal körül, de akkor is ragaszkodj a szokásaidhoz, mert ez fogja visszahozni az ünnepi hangulatodat, és másokét is. A helyzet miatt nem érezd úgy, hogy minden rendben lenne, de te azzá teheted. Sugározz pozitív energiát mindenki felé, és mosolyogj!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kezd már az agyadra menni a bezártság, ami érthető. Ha nem egyedül vagy, akkor még a család is az idegeidre mehet, de ne bántsd őket emiatt, ők is ugyanúgy megszenvedik ezt a helyzetet. Esetleg ha nem bírnád tovább, akkor menj el futni, vagy sétálni, valami olyan időpontban, amikor kevesen vannak kint, és persze szigorúan egyedül.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Neked még lehet kapóra is fog jönni a karantén, és hogy nincsenek locsolkodók körülötted. A csillagok szerint inkább egy kis magányra vágysz, és valószínűleg ezt te is érzed magadon. Foglalkozz magaddal, és töltődj fel. Örülj annak, hogy idén megúszod a jópofizást. Olyan filmeket válassz, amiken inkább nevetni tudsz, mint sírni.

Bak (december 22. - január 20.)

Pozitív energiák vannak körülötted, és csak rajtad múlik, helyesen tudod-e felhasználni. Ha ügyes vagy, akkor minden sikerülni fog, amit elterveztél. Próbálj meg a pároddal több időt együtt tölteni, mert előrébb léphet a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, most ne ismerkedj, csak zsákutcába fogsz kerülni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most te lehetsz a nagy lelki erődítmény. Gondolj arra, hogy melyik barátodnak lehet a legnagyobb szüksége rád, és foglalkozz vele kicsit. Meglátod, még téged is fel fog tölteni egy jó beszélgetés, sőt, már nagyon vágysz is egy ilyenre. A bezártságot próbáld meg a lehető legjobban kiélvezni, és kamatoztasd a kreativitásod.

Halak (február 20. - március 20.)

A csillagok szerint a hétvégéd tele lehet meglepetésekkel. Szóval semmiképpen ne a szomorkodós énedet vedd elő, hanem keresd a lehetőségeket. Jelenleg még a szerencse is a te pártodon áll.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás