
Felsikított a japán nő, amikor a magyar lángos a szájához ért, két szó hagyta el a száját azonnal
Olvass tovább...
Milyenek lehetnek a magyar ételek külföldiként kóstolva? Hát, most megtudhatjuk!
Magyarként meg vagyunk győződve arról, hogy a mi ételeinknél nincs semmi remekebb, és azokról a külföldiek is csak áhítattal beszélhetnek. Való igaz, például a lángos „személyében” akad nekünk is olyan finomságunk, ami – kis túlzással – hasonlóan elterjedt világszinten, mint az olaszok pizzája vagy a görögök gyrosza.
De mellette a paprikás, a gulyás vagy a kürtőskalács is kiemelhető még olyan ételként, amit jó eséllyel a határainkon túl is ismernek és akár még szeretnek is. Egy EatingMachine nevű (talán „zabagépnek” fordítható ez) TikTok-tartalomgyártó túllépett ezeken a skatulyákon, és egy másfajta magyar étel megkóstolására és értékelésére vállalkozott.
A férfi kifejezetten arra specializálódott, hogy a különféle nemzetek eledeleit próbára tegye, és szubjektív véleményt alkosson róluk. A videói alapján nem különösebben válogatós, jelen esetben például konzervételek „betermelésére” vállalkozott. Nem volt más ez, mint a koreai mukbang (zabálós) videók saját változata.
Olvass tovább...
Előbb a román csülkös bablevesből evett meg egy tányérral, és lényegében ezt értékelte a leggyengébbre, csak 6 pontot adott neki a 10-ből. A német, ukrán és lengyel konzerv után pedig megérkezett Magyarország büszkesége.
Jó, a bográcsgulyás ebben a formában nem a legínycsiklandóbb, de a „zabagép” reakciója így is meglepőnek bizonyult. Rögtön az első kanál után csodálkozó arcot vágott és hangosan tetszést is nyilvánított:
„Wow!”
Az angol hűha után pedig az utolsó kanálig végzett a magyar étellel, sőt közben egyszer még összecsippentett ujjakkal jelezte, hogy alighanem megvan a győztes is. Ez pedig a 10/10-es bográcsgulyás lett, még úgy is, hogy – ha valóban azonos időben végezte a kísérletet – ezt ette meg utolsóként, vagyis már teli hassal.
Itt a számunkra büszkeségre okot adó kóstolás, jó kis zenei aláfestéssel:
Olvass tovább...