promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski új, erotikus fotóira nincsenek szavak, hiányos öltözetben még egy ágyon is vonaglott
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski egy videóklipben szerepelt, olyan erotikus lett, hogy szavak nincsenek rá. 

Emily Ratajkowski ismét durván megmutatta a bájait, most egy újabb videóklipben szerepelt, a végeredményt pedig igencsak szexi és dögös lett. A modell fehérneműben és meztelenül is feltűnt a képkockákban, mindez pedig Travis Scott új videóklipjében történt, aki nem más, mint Kylie Jenner egykori párja és két gyermekének az apja. 

Ratajkowski először a treats! című erotikus magazinban 2012. márciusi számának címlapján szerepelt, valamint szerepelt két videóklipben: "Blurred Lines"-ban és a Maroon 5 "Love Somebody"-ban. Azóta már sokszor megmutatta magát hiányos öltözetben, egyáltalán nem szégyenlős, többször áll melltartó nélkül a kamerák elé, mindössze egy falatnyi bugyiban. Lehet, hogy sokan nem gondolnák, de a csinos modellnek már egy gyermeke is van, aki 2021-ben született meg. A kisfiú a Sylvester Apollo nevet kapta, a baba édesapja Sebastian Bear-McClard, akivel a modell több, mint három évvel ezelőtt házasodott össze. 2022-ben elváltak egymástól. Tehát még így sem fogta vissza magát, terhesen is lehetett róla látni sok dögös fotót. 

Galériánkban most új, megbabonázó fotók láthatók Emilyről, biztosan eldobod az agyad, ha meglátod ezeket a sokat mutató felvételeket a modellről. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás