promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Babaarcú kisfiúként kezdte: Szoboszlai Dominik így nézett ki évekkel ezelőtt a focipályán

Babaarcú kisfiúként kezdte: Szoboszlai Dominik így nézett ki évekkel ezelőtt a focipályán

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Fotókon Szoboszlai Dominik évekkel ezelőtti énje. 

Jelenleg nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné Szoboszlai Dominik nevét. A fiatal fiú még csak 23 éves, de már elmondhatja magáról, hogy a magyar válogatott labdarúgó- és csapatkapitánya és a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása. 

2017-ben már elképesztően nagy elismerést kapott, ugyanis a The Guardian a legtehetségesebb 17 éves futballistái közé sorolta.

 Jelenleg a Liverpool csapatát erősíti, ám pályafutását szülővárosában, Székesfehérváron kezdte, ahol a Videotonban játszott. 2016 nyarán szerződtette az osztrák élvonalbeli Red Bull Salzburg, amely kezdetekben a másodosztályban szereplő tartalékcsapatában, a Lieferingben számított Szoboszlai játékára. A Salzburgban bajnoki mérkőzésen 2018 májusában mutatkozott be, első gólját pedig szeptemberben lőtte az Osztrák Kupában. Elképesztően sokat bizonyított és annyira tehetséges, hogy 2019-2020-as szezon végén az osztrák Bundesliga legjobb játékosának választották.

Galériánkban most a 4-5 évvel ezelőtt Dominik látható, aki akkor még igencsak fiatal, babaarcú tinédzser volt. Mindössze 16-17 évesen lépett a focipályára és alkotott maradandót. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak