promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek a Jóbarátok ritkán látott fotói Matthew Perry halála után, így még nem láthattuk kedvenceinket

Előkerültek a Jóbarátok ritkán látott fotói Matthew Perry halála után, így még nem láthattuk kedvenceinket

Színes
Kategória fejléc
Promotions

A Jóbarátok sztárjai örökre összetartanak.

Az egész világot megrázta nemrégiben a hír, hogy mindannyiunk Chandler Bingje, Matthew Perry tragikus hirtelenséggel elhunyt. A 54 éves színészt az otthonában találták holtan, a jakuzzijában. 

A Jóbarátok sztárjai, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer egy ideig nem reagáltak sorozatbeli kollégájuk és jó barátjuk tragikus halálára, később azonban megtörték a csendet és egy közös nyilatkozatot adtak ki, melyben a következőket írták:

Matthew elvesztése mindannyiunkat mélyen lesújtott. Többek voltunk, mint színésztársak. Mi egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne mondani, de most szeretnénk egy kis időt szánni a gyászra, és arra, hogy feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel tudunk majd többet mondani, ahogy és amikor készen állunk rá. Addig szeretetünket küldjük, és gondolatban Matty családjával és barátaival vagyunk, illetve mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon

A sorozat sztárjai a való életben is nagyon jó barátok voltak, így nem csoda, hogy ennyire megviselte őket Perry halála. A hírek szerint például Jennifer Aniston azóta sem tudott belenyugodni barátja elvesztésébe.

A Jóbarátok azonban Perry halála ellenére is örök és kitörölhetetlen marad az emberek emlékezetéből, a sorozat sztárjairól pedig most soha nem látott fotók kerültek elő, melyeket te is megnézhetsz galériánkban!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak