promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas összegeket énekelt össze a karácsony királynője: így néznek ki Mariah Carey otthonai

Hatalmas összegeket énekelt össze a karácsony királynője: így néznek ki Mariah Carey otthonai

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hihetetlen házai vannak Mariah Careynek. 

Mariah Carey neve állandóan feltűnik a karácsonyi időszakban, ugyanis ő énekli az ünnep egyik legnagyobb slágerét, az All I Want For Christmas Is You című dalt, amelyet a világon mindenhol ismernek. Az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadója, nem csoda, hogy az Amerikai Egyesült Államokon különböző részein elképesztő otthonokat birtokol. 

2022-ben az énekesnő eladásra kínálta atlantai kastélyát, amelyet 6 millió dollárért árult. Ez átszamítva kétmilliárd forintot jelent. A 4 hektáros területen fekvő házban 9 hálószoba és 9 fürdőszoba található. Egy olyan konyház birtokolt Carey, amelyet egy séf is könnyedén birtokba tudott venni, a további szolgáltatások közé pedig hozzátartozik a házimozi, az edzőterem, a teniszpálya és a medence.

Ám Mariah Carey rendelkezik egy a georgiai Sandy Springsben is, amelyet 2021-ben vásárolt meg. A 12 575 négyzetméter lakóterületen 9 hálószoba, 8 teljes és 5 fél fürdőszoba található. Különlegességei közé tartozik a 4,2 hektáros területnek, hogy mozi, edzőterem, medence, medenceház, vendéglakás és játszótér is tartozik hozzá.

Galériánk első hat fotóján az énekesnő atlantai háza található, a többi fényképen a Sandy Springsben lévő mesés luxusingatlana látható. 

Borítókép:  Profmedia
Hasonló tartalmak