promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen átalakult karácsonyra a Fehér Ház Amerikában, rá se ismerni az elnök lakhelyére

Teljesen átalakult karácsonyra a Fehér Ház Amerikában, rá se ismerni az elnök lakhelyére

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Elképesztő mesevilággá alakult át az Amerikai Egyesült Államok elnökének otthona, a Fehér Ház. 

A Fehér Házban minden évben elképesztően különleges karácsonyi díszítés látható, a területén idén 98 karácsonyfa, közel 34 000 dísztárgy, 72 koszorú és körülbelül 142 000 ünnepi lámpa található.Az ünnepi hangulatért minden évben a first lady fele, idén Jill Biden álmodott meg egy csodavilágot. Beszédében november végén elmondta, hogy az idei tematikát a gyermekek öröme és világa ihlette. 

Az úgynevezett kék szobában látható a Fehér Ház hivatalos fája, amely majdnem 6 méter magas, a padlótól a mennyezetig ér, és Észak-Karolinából származik. A fán megtalálható az Egyesült Államok összes államának, területének és Washington DC-nek a neve. Ezenkívül a Keleti Szoba, a Fehér Ház legnagyobb szobája betlehemmel és adventi naptárral van felszerelve, itt számolják vissza a napokat a karácsonyig.

A kínai szoba tele van édes finomságokkal, például süteményekkel, sütikkel és mézeskalácsokkal. Ez tükrözi leginkább a gyerekek vágyát és édesség iránti szeretét. A Vörös szobában olyan dísztárgyak találhatók, amelyeken a kézlenyomatok és a katonai családokhoz tartozó gyermekek családi portréi láthatók.

Galériánkban most a mesés Fehér Ház belső terei láthatók, ahogy karácsonyi díszekben pompáznak.

Forrás: npr.hu.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak