promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Felnőtt férfivé vált az Igazából Szerelem kisfiúja, így néz ki most a kedvenc karácsonyi filmünk színésze

Felnőtt férfivé vált az Igazából Szerelem kisfiúja, így néz ki most a kedvenc karácsonyi filmünk színésze

Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

33 éves már az Igazából Szerelem kisfiúja. 

Az Igazából szerelem az egyik kedvenc karácsonyi filmje az embereknek, ez biztosan előkerül majd egy esti filmnézés során idén karácsonykor is. A 2003-ban bemutatott karácsonyi romantikus filmvígjátékot Richard Curtis írt és rendezett és sok világhírű színész is szerepet kapott benne. Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Laura Linney, Emma Thompson, Alan Rickman, Keira Knightley, Bill Nighy és Rowan Atkinson is szerepel benne. 

A történet tíz, látszólag egymástól független szálon fut, az egyik ilyen cselekményben tűnik fel egy kisfiú, Sam, akit Thomas Brodie-Sangster játszik. Daniel, akit Liam Neeson formál meg a feleségét gyászolja. Mindeközben egyedül próbálja nevelni Joanna fiát, Samet. Thomas 12-13 éves volt akkor, amikor eljátszotta a szerepet, azóta pedig már 20 év eltelt. 

Azóta felnőtt lett és több filmben és sorozatban is játszott szerepet. Híres szerepe volt a Trónok harca című fantasysorozatban, de 2020-ban a Vezércsel című sorozatban is. A Csillagok Háborúja rajongóinak is ismerős lehet, ugyanis a Star Wars – Az ébredő Erőben is feltűnt 2015-ben. 

Galériánkban most Thomas Brodie-Sangster látható, fotók mutatjuk be, hogan változott a kisfiú az évek alatt és hogyan vált egy 33 éves felnőtt férfivá.  

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak