promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő luxusban éli mindennapjait Károly király, fényűzést örökölt II. Erzsébettől a fia

Elképesztő luxusban éli mindennapjait Károly király, fényűzést örökölt II. Erzsébettől a fia

Színes
Kategória fejléc
Promotions

III. Károly hihetetlen villában él Kamillával. 

Habár az uralkodó hivatalos lakhelye a Buckingham-palota, III. Károly igencsak szereti a Clarence-házat, ahol azelőtt élt, hogy király lett belőle. A Clarence-ház egy brit királyi rezidencia a londoni Westminsterben, a The Mallon. A Szent Jakab-palotához csatlakozik, mellyel közös kerten osztoznak. 1953-tól 2002-ig Erzsébet királyné otthona volt.

2003-tól 2011 áprilisáig Vilmos walesi herceg, 2003-tól 2012 márciusáig Harry herceg hivatalos rezidenciájaként szolgált, majd Károly és Kamilla hivatalos otthona lett. A négyszintes épület halvány műmárvány színben pompázik, elképesztően fényűző. Olyan, mintha a Buckingham-palota kicsinyített mása lenne. II. Erzsébet édesanyjának, az anyakirálynénak az ízlését is tükrözi, ugyanis ő élt itt csaknem 50 évig. 

A királyi rezidencia irodaként is szolgál Károly herceg személyzete számára, hivatalos látogatásokat is tudnak itt tartani, hihetetlenül nagy terek és egy könyvtár is található a csodás otthonban. Az évek során Donald Trump és Helena Bonham Carter is járt itt, amikor meghívást kaptak a királyi családtól. 

Galériánkban most erről a királyi rezidencia láthatók fotók kívülről és belülről is egyaránt. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak