promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 így néz ki valójában a Harry Potter-filmek Voldemortja, még Jennifer Lopez fejét is elcsavarta
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Voldemort sötét nagyurat megformáló Ralph Fiennes valójában egy jóképű férfi, aki Jennifer Lopez mellett is feltűnt a mozivásznon. 

A Harry Potter- filmekben látott Voldemort nem a legszebb és a legjobb karakter a mozifilmek történetében,  ám a valóságban egyáltalán nem ennyire szörnyen néz ki a karaktert megformáló színész, Ralph Fiennes. Természetesen a valóságban orra is van.

Ralph Fiennes, BAFTA- és Európai Filmdíjas angol színpadi, film- és szinkronszínész és több más nagysikeű filmben is játszott a Harry Potteren kívül. Ilyen volt például a Schindler listája, Az angol beteg vagy az Álmomban már láttalak című film, amelyben Jennifer Lopezzel játszott együtt. 

A J.K Rowling által írt regény filmes változatáának a negyedik részében tűnt fel, a 2005-ös Harry Potter és a Tűz Serlegében. A Főnix rendje és a Halál ereklyéi 1. és 2. részében pedog már többet lehetett látni. Ebben az időben pedig rengeteg mém áldozata lett, mégpedig azért, mert a negatív karakter nem rendelkezik orral. Ennek ellenére biztosan sokan nem tudták, hogy valójában kicsoda ő, annyira el volt torzítva az arca Voldemort sötét szerepe kedvéért. 

A tehetséges színész már 60 éves, de egyáltalán nem vonult vissza a színjátszástól. Előző évben megjelent A menü című film, amelyben séfszerepben láthatták a mozifilmek rajongói. 

Ralph Fiennes Voldemorttá alakulásáról egy videó is készült:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás