promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson ritkán látott gyermekei előkerültek: Paris, Prince és Blanket felnőtté váltak

Michael Jackson ritkán látott gyermekei előkerültek: Paris, Prince és Blanket felnőtté váltak

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Michael Jackson gyermekei szépen felcseperedtek, így néz ki most a világsztár lánya és két fia. 

Keveset hallunk rólunk mostanában, de Michael Jackson mégiscsak három gyermeket hagyott hátra halála után. Második feleségétől, Deborah Jeanne Rowe-tól született meg első két gyermeke: Michael Joseph Jr (Prince) és Paris-Michael Katherine. 2002-ben megszületett a legkisebb gyermeke, Blanket, aki hivatalosan a Prince Michael Jackson II nevet viseli. Ő egy béranya segítségével született meg. 

Míg a két első gyermekét a halála után édesanyjuk nevelte, a legkisebb fiú nagymamájához, majd Michael Jackson unokatestvéréhez került. Blanket igazán keveset szerepel nyilvánosan és a közösségi oldalakon sincs jelen. Prince-t ennél többet lehet látni, többször jelent már meg együtt lánytestvérével. Paris ugyanis modell és színésznő is egyben, de énekesnőként is tevékenykedik, több lemeze is megjelent már.

Prince és Blanket a Michael Jackson ONE show-ban is feltűntek a Las Vegas-i Mandalay Bay Resort and Casinoban. Az esemény részeként – amely néhai édesapjuk, Michael Jackson 65. születésnapjára esett – a testvérek kérdezz-felelek szekciót tartottak.

Galériánkban most a pop királyának a gyermekei láthatók, vagyis Prince, Paris és Blanket.

Forrás: Parade

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak