promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson temetéséről most előkerült egy videó, elképesztő dolgot vettek észre rajta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Michael Jackson temetése és halála körül sok rejtély van, valójában nem is halt meg a legenda? 

Michael Jackson halála az egész világot lesokkolta és meglepte, azóta pedig egészen eszelős összeesküvés elméletek láttak napvilágot vele kapcsolatban. Sokan azt állítják, hogy a popcsillag egyáltalán nem halt meg, a halála előtt, őt ért vádak miatt kellett megrendeznie a saját halálát. Azóta pedig egy hosszas, kétrészes film is készült arról, hogy a legendás színész valójában gyerekeket molesztálhatott. 

Most egy újabb feltételezés látott napvilágot méghozzá arról, hogy a temetése napján igencsak furcsán viselkedtek a hozzátartozói és a rokonai. Egy TikTok videóban kezdték el boncolgatni, hogy furcsán jókedvűek voltak Michael Jackson családtagjai és még némi mosoly is volt az arcukon. Egyáltalán nem az volt kivehető, hogy szomorúak és megviseltek a tragédia után. 

A gyászt ugyan mindenki máshogyan dolgozza fel, de valami egészen különleges arckifejezéseket láthatunk a temetés napjáról, ahol sok közeli családtag és barát mintha a nevetés visszafogásával küzdene. Talán tudnak valamit, amit mi nem? Biztos, hogy Jackson volt a koporsóban?

- hangzik el a kérdés a videóban

Egy másik érdekes dolog Jackson temetésén az volt, hogy a kislánya fülében valamiféle fülhallgató volt a fülében a megszólalása előtt. Erre azóta sincs magyarázat és valószínűleg soha nem fogjuk megtudni az igazságot erről. Ám ezenkívül egy videós követte a Michael Jackson holttestét szállító mentőautót, majd lencsevégre kapták, ahogyan valaki kiugrik az autóból és a saját lábán elsétál. Ez a videó azóta már bejárta az egész világot és mindenki csak találgat arra nézve, hogy valójában az énekes volt-e az vagy sem.

Minderről jól látható részletek vannak a videóban: 

@o.alexxx Válasz @Lilike0011 részére Miért nevettek Michael Jackson temetésén a családtagjai? Különös felvételekre bukkantam Jacksonról. @APV Videography #michaeljackson #kulonos #kulonosdolgok #furcsa #megmagyarazhatatlan #rejtelyes #rejtely #misztikus #remiszto #felelmetes #para #paranormalis #foryou #fyp #jermainejackson #teoria #elmelet ♬ eredeti hang - Alex
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás