promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kétgyermekes apuka vált a Reszkessetek, betörők! Kevinjéből, így néz ki most 43 évesen Macaulay Culkin

Kétgyermekes apuka vált a Reszkessetek, betörők! Kevinjéből, így néz ki most 43 évesen Macaulay Culkin

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Macaulay Culkin már 43 éves, gyermekei megszólalásig hasonlítanak rá. 

Cuki kisfiúként indult, majd a világ rosszfiúnak és lezüllötként emlegette Macaulay Culkint. A színész egyáltalán nem kell bemutatni, már csak azért sem, mert minden évben láthatjuk a tévében karácsonykor a Reszkessetek, betörők! című filmekben. 

Pályafutása csúcsán a legsikeresebb gyerekszínésznek tartották Shirley Temple óta. A VH1 csatorna Minden idők 100 legnagyobb gyerek sztárja listáján a második helyet foglalja el, december elsején pedig csillagot is kapott a hollywoodi hírességek sétányán. 

Ám a magánélete nem mindig alakult fényesen: 1998-ban házasságot kötött Rachel Minerrel, ekkor még csak 18 éves volt. 20 éves korára pedig már elvált férfinek számított, a 2000-es évek eleján pedig megyűlt a baja a kábítószerrel is. 2004 szeptemberében letartóztatták kábítószer-birtoklás miatt, égyezer dolláros óvadék ellenében azonban kiengedték. Ez nem volt neki elég figyelmeztetés, hamarosan újra vádat emeltek ellene különböző kábítószer-visszaélések miatt. Egy évnyi börtönbüntetést kapott és részt kellett vennie egy intenzív elvonókúrán.

Azóta már jó útra tért, évek óta a Disney egykor sztárjával, Brenda Songgal alkot egy párt, két gyermekük is született, a gyerekszínés édesapává vált.  Galériánkban most Culkin életútja és az is látható fotókon, hogyan fest manapság, 43 évesen. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak