promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesokkol, ha megtudod, hány éves Kevin anyukája a Reszkessetek betörőkben
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevin McCallister anyukájának életkora még a leglelkesebb Reszkessetek, betörők! rajongókat is meglepheti.

Sikeresen túljutottunk az év végi ünnepeken, és hát mint tudjuk, Kevin nélkül nincs karácsony. Az 1990-ben napvilágot látott, eredeti címén „Home Alone" című film instant klasszikus lett egyből a megjelenése után, nem csoda, hogy két évvel később megérkezett a folytatása, a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban. Kevin - akit egyébként Macaulay Culkin alakított - történetét keresztül-kasul ismerjük Magyarországon is: a furfangos kisfiú szórakoztató és komikus módszerekkel próbálja elűzni a két tökkelütött betörőket a családi fészekből. 

Kevin és az egész pereputty Párizsba terveztek elutazni az ünnepek alatt, azonban az üdülést megelőző estén hatalmas felfordulás kerekedett a házban a rokonok kavalkádjában, ennek következtében pedig elaludtak Kevin szülei. A reggeli rohanás következtében pedig az előző este a padlásra száműzött hányatott sorsú Kevint otthon hagyták.

[[c]]

A szőke kisfiú összebalhézott édesanyjával az utat megelőző estén, azután pedig azt kívánta, bárcsak ne látná a családját többet. Így másnap felkelés után úgy hiszi, a kívánsága valóra vált. Kezdetben örömében az ágyon ugrándozik, átkutatja a bátyja vagány cuccait, édessegeket habzsol, de azért viszonylag hamar rájön, hogy magányosan mégsem az igazi a karácsony. Ami többeket sokkolhat viszont, még akár a legnagyobb Reszkessetek, betörők! rajongókat is, az nem más, mint Kevin anyukájának, azaz Kate McCallisternek az életkora.

Catherine O'Hara, a színésznő, aki a karaktert alakította, 1954-ben született, tehát mindössze 36 esztendős volt, amikor a mozikba került a film, a forgatás alatt azonban még fiatalabb, 34-35 éves.

Ez a tény minket eléggé meglepett, hiszen a vaskalapos vörös hajú édesanya úgy tűnt, legalább a 40-es éveit tapossa, azonban a színésznő jelenleg is csupán 67 éves. Még az is lehet, hogy összejöhet egyszer egy folytatás az unokákkal, az időskori féledékenységet legalábbis könnyebben meg lehet magyarázni a forgatókönyvben, mint a reptérre rohanást.

[[v]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás