promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a Huncutka bájos kislányára? Ma már biztos nem ismernéd fel az egykori gyereksztárt

Emlékszel még a Huncutka bájos kislányára? Ma már biztos nem ismernéd fel az egykori gyereksztárt

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egy igazán szexi nővé érett az egykor bájos kislány.

 

Aki látta a Huncutka című filmet, biztos hogy a mai napig emlékszik a címszereplőt játszó göndör hajú kislány bájos pofijára. Az 1991-ben megjelent filmet a mai napig minden évben többször is láthatjuk a tévéképernyőkön, karácsony előtt pedig különösen gyakran sugározzák.

Az árván maradt kislány és árván maradt kislány és a később pótapukájává váló Bill Dancer (James Belushi) szívmelengető története a mai napig igazi klasszikusnak számít, így nem csoda hogy sokan kíváncsiak arra, hogy mi lett az egykori huncut kislányból, akit Alisan Porter alakított egykoron. 

Nos, a göndör hajú kislány azóta felnőtt és egy igazán gyönyörű nővé cseperedett. A most 42 éves Alisan mára három gyermek édesanyja, a filmezés helyett pedig inkább az énekesi karriejére koncentrál. 

A Huncutka után Alisan végleg hátat fordított a filmezésnek és a civil életére koncentrált, ami bővelkedett nehézségekben, elmondása szerint ugyanis egy időben súlyos drogproblémákkal küzdött. A függőségből azonban szerencsére sikerült felépülni, 2016-ban pedig a The Voice amerikai szériájában egy igazán nagyot sikerült robbantania.

Alisan már az első meghallgatásán elvarázsolta az ítészeket, majd egészen a végső győzelemig menetelt a műsorban, ahol nyilván többször is előkerült a Huncutkában nyújtott alakítása. A most már énekesnőként tevékemykedő gyereksztár rengeteget változott az évek alatt és ha nem mondanánk meg előre, hogy az alábbi fotókon bizony ugyanaz a kislány látható, aki a klasszikus vígjátékban, bizony te sem ismernéd fel elsőre!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak