promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie teljesen bejárta a Magyarországot: itt tűnt fel a hollywoodi színésznő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie már többször ellátogatott Budapestre, hétköznapi helyeken is feltűnt a világsztár. 

Angelina Jolie már többször járt Magyarországon, ahova korábban férjével Brad Pittel és a gyerekeivel érkezett. 2010-ben A vér és a méz földje című filmet forgatta le hazánkban, amely miatt a VII. kerületi Rózsák tere környékét le is kellett zárni. Budapest ezen részét háborús díszletté alakítottak összetört, felborogatott kelet-európai autókkal, homokzsákokkal, barikádokkal.

13 évvel ezelőtt pedig a gyerekei is nagyon kicsik voltak, akik természetesen a forgatásokon nem vettek részt. Ám amikor csak ideje engedte, Brad Pittel együtt közös programokat szerveztek a gyerekeiknek. Készültek róluk lesifotók egy plázában, ahol játszóházba mentek, de egy parkban és egy kötélpályán is. 

A hollywoodi világsztár pedig annyira közvetlen volt, hogy valaki a forgatása közben az ablakon nyújtott kezet neki, Angelina pedig mosolyogva megrázta. De többször is adtak aláírást a rajongóknak, akik nagy örömmel fogadták őket. 

Idén ismét visszatért a fővárosba, a színésznő Maria Callas operaénekesnő életéről szóló film főszereplőjét alakítja. Budapesten emiatt lezárták az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és a Nagymező utca között, a Magyar Állami Operaház előtt forgatták a filmet. Előtte azonban Jolie meglátogatta az intézményt, ahol a halottak napja alkalmából tartott koncertet halgatott meg. 

Az alábbi galériában a 2010-es és a 2023-as látogatása található, ezeket a helyeket járta be Angelina Jolie Magyarországon.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás