promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi Los-Angeles-i villáját a hollywoodi sztárok is megirigyelhetik, egészen döbbenetes luxusban él Andy Vajna özvegye
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Méregdrága luxusingatlanban tengeti a mindennapjait Andy Vajna özvegye.

Meg kell hagyni, nagyon nincs rossz dolga a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegyének. Vajna Tíme 8,9 millió dollárért, azaz 2,5 milliárd forintért vásárolt egy luxusingatlant Beverly Hills egyik legfelkapottabb helyén, ahol azóta is boldogan tengeti a mindennapjait.

Timi a házvásárlás előtt 4,9 millió dollárért adta el előző Los Angeles-i otthonát, utána költözött ebbe a luxusvillába.  Az új építésű, modern stílusú Los Angeles-i házban 6 hálószoba és 7 fürdőszoba található. Ha pedig ez nem lenne elég, a kilátás is egészen lenyűgöző, nappal az óceánt, éjszaka pedig a város fényeit lehet megcsodálni a házból.

A Forbes 50 leggazdagabb magyart felsoroló listáján egyébként Vajna Tímea 2020-ben a 40. helyet foglalta el, vagyonának becsült értéke pedig 37 milliárd forint.

Timi hatalmas vagyona kapcsán nincs min csodálkozni, hiszen miután a híres filmproducer elhunyt, ő örökölte meg Andy Vajna vagyonát, és tulajdonképpen így került fel a híres listára. Mivel Tímea 2022 óta már amerikai állampolgár is, már csak ritkán látogat haza, helyette inkább egzotikusabbnál egzotikusabb helyeken élvezi az életet. Az utóbbi időben azonban inkább azzal került a hírekbe, hogy gyermeket terveznek új párjával, ám sajnálatos módon a baba eddig nem jött össze nekik.

Galériánkban, most te is megtekintheted milyen fényűző luxusban él Andy Vajna özvegye!

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás