promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pezsgőfürdő és borospince: milliárdokat érő farmon töltötte az elmúlt húsz évét a Dallas Bobby Ewingja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Patrick Duffy 2022-ben eladásra kínálta álomotthonát, amely nem egy szokványos ingatlan, hanem egy egész farm. 

A Dallas egykori sztárja, Bobby Ewing, azaz Patrick Duffy nem akármilyen körülmények között élt hosszú éveken keresztül családjával. Egy egész farm volt az övüké, egészen addig, amíg a színész úgy nem döntött, hogy inkább eladja az álomotthont. 

Az ingatlan, amelyet 2022-ben dobott piacra a színész a Rogue folyó mentén, Medford városán kívül, Oregon déli részén található. A házaspár nagyjából két évtizedet és körülbelül 3 millió dollárt költött a farm környéki ingatlanok megváráslására, 2000-es évek eleje óta ezt tekintették az elsődleges otthonuknak. Duffy elárulta azt is korábban, hogy az első nagyjából 130 hektáros ingatlant 1990-ben vette meg nagyjából 1,5 millió dollárért néhai feleségével, Carlyn Rosserrel. 

A színész annak idején az egyik barátjával horgászat közben látta először a farmot, amely  tartalmazott néhány építményt, köztük a mai főépületet is. A főházban négy hálószoba található, és egy galériához csatlakozik, ahol a pár művészeti gyűjteménye találhtó. Egy gondnokházat pedig átalakítottak egy hálószobás, tetőtérrel rendelkező vendégházzá. Hozzáépültek egy másik épületet is, amely a folyóra néz és pezsgőfürdőt, egy fedett úszómedencét és egy borospincét tartalmaz, amelyek mindegyike sétatávolságra van egymástól.

Patrick Duffy különleges otthonát a következő galériában lehet megtekinteni. 

Forrás: MansionGlobal

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás