promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ekkora melleket még nem láttunk, bődületes méretekkel sokkolja a világot a fiatal kebelcsoda
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tele vagyok szilikonnal, folyamatosan fáj a hátam, de még így is megérte - mondja a 28 éves influencer, aki rekordméretű kebleket csináltatott magának.

A huszonnyolc éves brit influencer, Paige British már annyiszor feküdt kés alá, hogy egyenesen azzal büszkélkedhet, hogy szinte már a teste minden pontja tele van szilikonnal.  A fiatal nő összesen 14 műtéten esett át, és 40 000 fontot (több mint 17 millió forint) költött csak a hatalmas melleire

Paige a múlt hónapban Los Angelesbe repült, hogy átessen egy újabb beavatkozáson – ezúttal 17 000 fontért, azaz 7 millió forintért nagyobbította meg a melleit H-ról I-s kosárméretre, ami igazi rekordnak számít. 

A nő egyébként azt mondja, hogy bődületes keblei miatt fenyegetve érzi magát más nők társaságában. 

Próbálok meglehetősen szerényen öltözködni, de így sem kerülhetem el az ítélkező pillantásokat. Állandóan fáj a hátam a melleim mérete miatt, de az én szememben ez még így is megéri

- mesélte a hölgy, akit a férje is támogatja a plasztikai bavatkozásokban, ő ugyanis rajong a hatalmas kebleiért.

A kebelcsodát azomban mások is előszeretettel megcsodálják, ezt támasztja alá az is, hogy nem kevesebb mint 271 000 követője van az Instagram-oldalán.

Piage elképesztő méretű melleiről, most te is megnézhetsz néhány képet, amelyek között a plasztikai műtétek előtti állapotok is szerepelnek, így látható a döbbenetes különbség is a méretekben.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás