promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyitotta kapuit a magyarok egyik kedvenc karácsonyi vására, elképesztő pompában díszeleg a főtér
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén is nagyon megéri kilátogatni a pozsonyi karácsonyi vásárra.

Annak aki megunta a hazai karácsonyi vásárokat, van egy jó hírünk, november 23-án ugyanis Pozsony legszebb része meseszerű karácsonyi vásárrá alakult át. Az Óváros egészen év végéig finomságoktól lesz illatos és karácsonyi énekektől hangos, emberekkel és jókedvvel telik meg.

A karácsonyi vásárt már hagyományosan a Főtéren rendezik kultúrprogramok bemutatására szolgáló emelvénnyel, gasztrosátrakkal, illetve karácsonyi ajándékokat és ínyencségeket értékesítő sátrakkal. A Ferenciek terének egyik fő attrakciója a jégpálya különböző gasztronómiai szolgáltatásokkal és hagyományos jótékonysági standokkal.

A sok éves hagyományra visszatekintő pozsonyi karácsonyi vásárra minden évben számos magyar látogató is érkezik, hogy kellemes hangulatban töltsék el az adventi és karácsonyi pillanatokat. Ha az árakat nézzük azt látni, hogy fejenként mindössze 10 ezer forintból kilátogathatunk a szomszédunkban található országban egy egynapos buszos kirándulás keretein belül, ami valljuk be abszolút a megfizethető kategóriába tartozik.

A főváros által rendezett karácsonyi vásár legfőbb újdonságának az idén minden bizonnyal az számít, hogy ezúttal tovább tart majd nyitva a vásár, s az árusok nem pakolnak össze rögtön a karácsonyi ünnepek után.

A 2023-as pozsonyi karácsonyi vásárról most több lenyűgöző fotó is napvilágot látott, amik még inkább meghozhatják a kedvünket egy tartalmas kiruccanáshoz.

(ma7.sk)

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás