promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné szoknyája annyira felcsúszott, hogy látszott minden: ezeken a fotókon ámul most a nagyvilág
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin herceg elbűvölő ruhát viselt, de akkorát villantott, hogy majdnem mindene kilátszódott. 

Katalin hercegné, Vilmos herceg felesége a királyi csillogást mutatott be élénkvörös köpenyben és túlméretezett kalapjában, amikor kedden megkezdte a dél-koreai elnöknél tett egyesült királyságbeli állami látogatásának első napját. Monokróm megjelenése nem csak a közelgő ünnepi szezonban volt ünnepi, de különleges jelentéssel bírt abból a szempontjából is, hogya dél-koreai zászló ugyanazt a skarlát árnyalatot tartalmazza, mint az öltözéke.

A köpenye alatt szoknyát viselt, majd amikor a találkozóra érkezve kiszállt az autóból kicsit többet mutatott, mint amennyit illett volna neki. 

A király család tagjai ugyanis sohasem viselnek olyan ruhát, amely kicsivel is többet mutat, mindig ügyelnek arra, hogy kifogástalanok legyenek. II. Erzsébet sosem hordott merészebb ruhákat, de előfordulnak olyan esetek, amikor egy-egy láb kivillan. Ez történt most Katalinnal is, akinek annyira felcsúszott a szoknyára, hogy a combját is lehetett látni, nem sok választotta el attól, hogy még nagyobb villantás történjen vele.

A jelentről több kép is készült, az ilyen megjelenéseknél rengeteg a fotós, így semmi sem marad titokban, a világ minden pontján szinte azonnal tudnak a történésekről. 

Forrás: PageSix

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás