promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chuck Norris egy magyar rendőrségi jelvényt szorongatott, a magyarok soha nem felejtik a világsztár budapesti látogatását
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Chuck Norris budapesti látogatását soha nem felejtik a magyarok, jótékonykodni jött Magyarországra a világsztár. 

Sokak kedven színésze, Chuck Norris hazánkba is ellátogatott, méghozzá 2018-ban. Egyenesen Texasból érkezett feleségével csak azért, hogy Budapesten a gyerekeken segítsen a Baptista Szeretetszolgálat által. Ekkor indították útjára ugyanis a cipősdoboz akciót. 

Habár sokak szerint olyan kemény, mint kőszikla, a szíve mégiscsak lágy. Küldetésének tekintette akkor és most is, hogy gyerekeken segítsen. A saját élete is a gyerekei körül forog, hét csemetét nevelt fel feleségével és már tíznél is több unokája van. 

Amikor megérkezett Budapestre, az emberek már nagyon várták és izgatottak voltak miatta, egyből megrohamozták, ahogy leszállt a gépe. Elképesztően sok fotós követte az útját, Norris pedig annyira megszerette a várost, hogy még az új filmjét is itt jelentette be. Ráadásul olyan fotók is készültek róla, amelyen a magyar rendőrség jelvényét tartja a magasba. Ezt bizony soha nem felejtik el a magyarok. 

Norris 2018-ban találkozott a magyar szinkronhangjával is, akiért egyszerűen odavolt. Jakab Csaba több, mint húsz éven keresztül kölcsönözte a hangját, a színész elképedve nézte, ahogy felolvasott néhány sort a színész szövegei közül. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás