promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chuck Norris semmitől sem fél, még egy tigrist is sikerült megfenyítenie
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Chuck Norris egy interjúban elmesélte, hogy mi történt vele, amikor egy tigrissel találkozott. 

Kevés olyan legendás akcióhős van, mint Chuck Norris, hiszen ő nemcsak a pörgőrúgásairól híres, hanem egyebek között arról is, hogy az 1972-ben bemutatott A Sárkány útja című filmben megküzdött Bruce Lee-vel, akinek végül sikerült is legyőznie őt.

Ám a harcművész annyira kemény, hogy jó ideig elképesztően sok vicc és mém született róla, hogy őt bizony még egy világvége sem tudná elpusztítani. Olyanok jelentek meg róla, hogy kétszer is elszámolt végtelenig; gyerekként sem pisilt be, hanem az ágya izzadt a félelemtől; illetve már 10 éve meghalt, de a kaszás még nem mert eljönni érte – de még hosszasan sorolhatnánk a vele kapcsolatos, zseniális vicceket.

Egy korábbi interjúban azt is elmesélte, hogy egy tigrissal is találkozott, sőt meg is simogathatta a hatalmas vadállatot. Ám közben történt valami, mozgást hallott, a tréner pedig azt mondta neki, hogy nagyon lassan és halkan álljon fel hátráljon meg, nehogy végzetes baleset történjen vele. A nagymacska ráadásul még morogni is kezdett rá. 

A tigris így tett. Lassan felállt és meghátrált. 

- mesélte a kcsit viccesre és megdöbbentőre sikerült esetet. 

Chuck Norris korábban a Walker, a texasi kopó című sorozatban szerepelt, amelyről biztosan lehet állítani, hogy a magyarok egyik kedvence volt.  Rengeteg izgalmas percet okozott, ám a több, mint 80 éves Chuck már nem annyira aktív színészként, hiszen csak ritkán tűnik fel egy-egy alkotásban, de ettől függetlenül időnként életjelet ad magáról a közösségi oldalán. Legutóbb szeptemberben tett közzé egy fotót magáról az Instagram-oldalán

=Q00BhdstzzxNQ7QH
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás