promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a 82 éves Chuck Norris, aki még Bruce Lee-vel is megküzdött
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Walker, a texasi kopó sztárja, Chuck Norris még mindig remek formában van.

Kevés olyan legendás akcióhős van, mint Chuck Norris, hiszen ő nemcsak a pörgőrúgásairól híres, hanem egyebek között arról is, hogy az 1972-ben bemutatott A Sárkány útja című filmben megküzdött Bruce Lee-vel, akinek végül sikerült is legyőznie őt – és persze azóta is poénkodnak az emberek, hogy Chuck Norris veresége volt minden idők legdrágább számítógépes effektje, hiszen ő legyőzhetetlen.

Chuck Norris persze a Walker, a texasi kopó című sorozattal is rengeteg izgalmas percet okozott a magyar nézőknek, hiszen az ország egyik kedvenc sorozatáról van szó olyan szempontból, hogy valószínűleg mindenki ismeri.

A világsztár pár éve ismét a figyelem középpontjába került, mikor elkezdtek terjedni a Chuck Norris poénok, amik arra mentek rá, hogy ő a legkeményebb ember a világon, aki: kétszer is elszámolt végtelenig; gyerekként sem pisilt be, hanem az ágya izzadt a félelemtől; illetve már 10 éve meghalt, de a kaszás még nem mert eljönni érte – de még hosszasan sorolhatnánk a vele kapcsolatos, zseniális vicceket.

A jelenleg 82 éves Chuck Norris a rajongói legnagyobb bánatára sajnos már nem annyira aktív színészként, hiszen csak ritkán tűnik fel egy-egy alkotásban, de ettől függetlenül időnként életjelet ad magáról a közösségi oldalán – és szerencsére úgy tűnik, hogy még mindig jó színben van, egyáltalán nem látszik rajta, hogy már bőven elhagyta a 80-at.

Chuck Norris karácsonykor is egy Mikulás sapkában pózolt, hogy úgy kívánjon kellemes ünnepeket a több, mint 511 ezer Instagram követőjének, és azon a felvételen is remekül néz ki, simán letagadhatna vagy 20 évet a korából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás