promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó képeken a zavaros tekintetű Bruce Willis, a fotók alapján sokkal rosszabb az állapota mint eddig gondoltuk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szívszorítóak a színészről készült legutóbbi fotók, árnyéka önmagában a sztár.

Szomorú dolog, mikor sokak kedvence életét veszíti, nehéz azzal a rajongóknak megbirkóznia. Azonban talán még ennél is nehezebb, mikor a kedvencünk bár életben van, de árnyéka annak az ikonnak, aki milliók életét tette jobbá, boldogabbá, szórakoztatóbbá.

Sajnos nem olyan messzire kell visszanyúlnunk ahhoz, hogy az érzést felelevenítsük: Michael Schumacher állapota a mai napig sokakat foglalkoztat, azonban a családja közös megegyezéssel semmit nem közöl az állapotáról.

Nincs ennyire kiszolgáltatott helyzetben Bruce Willis, de a róla érkező hírek is összeszorítják a szívünket. Egy emberként rázta meg a világot, amikor kiderült a színészről demenciában szenved. Ez a betegség az emlékezet és a személyiség elvesztésével jár, a személy kognitív és fogalmazási, szellemi képességei pedig tompulnak, majd végérvényesen károsodnak.

Bruce Willis keményen, férfiasan harcolt az állapotával, azonban az élettel és a gyógyíthatatlan kórral ő sem vehette fel a versenyt: az akcióhős elbukott és az eseményekkel teli életét lassan átvette a köd, a zavar, a bizonytalanság, végül pedig önmaga elvesztése.

Most új fényképek kerültek napvilágra a színészről és a helyzet valóban elkeserítő: a sztár félénken néz ki az autó ablakán, szemmel láthatóan nincs tisztában a helyzettel, sem azzal, hogy ki és miért fotózza őt.

Itt megnézhetitek a válogatást, de mindenkinek felhívjuk rá a figyelmét, hogy valóban szomorú felvételekről van szó:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás