promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt az apja is lehetne új szeretőjének, lesifotókon Angelina Jolie utódja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hollywoodi sztárra, Brad Pittre úgy tűnik rátalált a szerelem, hivatalos, hogy egy párt alkot majdnem 30 évvel fiatalabb kedvesével. 

Az 59 éves hollywoodi színész, Brad Pitt úgy tűnik újra megtalálta a szerelmet és újra boldot. Habár, miután szakítottak Angelina Jolie-val Pitt több hölggyel is randizott, de már egy ideje egy új szerető csavarta el a fejét, aki ráadásul majdnem 30 évvel fiatalabb nála. A 33 éves Ines de Ramon elképesztően csinos és párszor már lehetett látni a színész oldalán, de még így is keveset lehet róla tudni. 

Ki is valójában Pitt újdonsült szerelme, Ines de Ramon ? 

Ines de Ramon ékszertervező és a Los Angeles-i székhelyű Anita Ko Jewelry ékszermárka nagykereskedelmi vezetőjeként dolgozik, amelynek rajongói közé olyan sztárok tartoznak, mint Hailey Bieber, Kourtney Kardashian és Mandy Moore. Korábban is színész párja volt, méghozzá a Vámpírnaplók sztárja, Paul Wesley. 2019-ben össze is házasodtak, de 2022-ben különválta útjaik. Ebben az évben még gyorsan váltott, ugyanis már egy éve alkot egy párt a világhírű színésszel - írja a People

A párról egy sor lesifotó is készült, ahogy a napsütötte Cabóban pihennek és napozgatnak egymás mellett. Szemmel láthatóan élvezték egymás társaságát. Ráadásul akkor is lencsevégre kapták őket, amikor hazafele tartottak a gépükkel. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás