promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó képeken Diana hercegné tragikus balesete, ami az egész világot sokkolta
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma van Diana hercegné halálos balesetének 26. évfordulója.

Diana hercegné 1981. július 29-én házasodott össze Károly herceggel, akitől két fia született, Vilmos és Harry. Diana és Károly kapcsolata állítólag már az elején tele volt vitákkal és problémákkal, később bevallották, hogy mindketten félreléptek. 1992-ben szétköltöztek, 1996-ban pedig hivatalosan is kimondták a válásukat – de a britek utána is ugyanúgy szerették Dianát, mint előtte.

Diana neve az évek alatt összefonódott a jótékonykodással, a brit királyi család legnépszerűbb tagja volt. Az 1997. augusztus 31-én bekövetkezett halála nem csupán a briteket sokkolta, hanem az egész világot is. Párizsban szenvedett halálos autóbalesetet, miután elkezdték „üldözni” őt, a párját, illetve a sofőrjüket a kocsiban a szintén járművel közlekedő lesifotósok – a vizsgálatok alapján ittas volt a sofőr, ez okozhatta a tragédiát.

Rengeteg összeesküvés-elmélet terjed Diana halálával kapcsolatban, ugyanis egyesek szerint a brit titkosszolgálat műve volt, mások politikai merényletként könyvelték el magukban a szörnyűséget – de bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy örök traumát okozott Vilmos és Harry számára, akik a mai napig nem tudták teljesen feldolgozni édesanyjuk elvesztését.

Itt lehet megtekinteni pár egészen döbbenetes felvételt Dianáról és a halálos autóbalesetről, ami napra pontosan 26 évvel ezelőtt történt Párizsban, és az emberek valószínűleg sosem fogják elfelejteni – főleg azért, mert valóban ő volt a brit királyi család legnépszerűbb tagja:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás