promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő kaszált hatalmas pénzt Diana hercegné tragikus halálából – Vilmos és Harry herceg megdöbbentő döntést hozott ezután
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vilmos és Harry herceg fel is kereste a férfit az édesanyjuk, Diana hercegné halála után.

A királyi családban továbbra is felszínre kerülnek nem mindennapi viták. Diana hercegnő két fia például még mindig nem tudtak békét kötni egymással. Ha az édesanyjuk ezt látná, akkor valószínűleg roppant szomorú lenne.

III. Károly király koronázására azért elutazott Londonba Harry herceg, de jóval hátrébb kapott helyet, és állítólag nem is találkozott személyesen a királyi család tagjaival. Mindenki tudja, hogy az Egyesült Királyságban nagy botrányt kavart Meghan Markle párjának életrajzi könyve, amiben rengeteg szaftos részletet árult el III. Károly fia az életéről. A kapcsolat szóval továbbra is nem túl rózsás, és ezt az is jól mutatja, hogy Harry herceg 16 órával édesapja megkoronázása után már Los Angelesben volt.

Diana hercegné 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fajeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt.

A fotósok gyakorlatilag üldözték az autót, ami ezután karambolozott. Anno ugyebár 1996 augusztusában mondták ki hivatalosan, hogy elválnak Károllyal egymástól, így Diana hercegné szinte minden lépését követték. III. Károly király egykori kedvesét tíz percig kellett újraéleszteni, hogy kórházba szállíthassák, de sajnos ott elhunyt. Diana hercegné két fiát, Vilmost és Harryt természetesen roppantul összetörte édesanyjuk halála.

Sokan ismerik Paul Burrel nevét, aki a hercegné komornyikja volt, és kiváló kapcsolatban voltak egymással. Érdekes módon Paul azután is Diana mellett maradt, miután kútba esett a kapcsolata Károllyal.

Később azonban a királyi család alaposan megharagudott rá, mivel pénzt csinált Diana hercegné tragikus halálából. Paul Burrell úgy döntött, hogy kiad egy könyvet, amiben beszámolt III. Károly egykori kedvesének a magánéletéről, így szaftos pletykákat adott az embereknek. Ugyebár mivel Diana elhunyt, így a komornyik füllenthetett is néhány dologban.

Azt hihetnénk, hogy Vilmos és Harry herceg ezután szabályosan megvetették a férfit, de nem. A Mirror derítette ki, hogy 2017-ben a tesvérpár összeállt, és felkeresték Burrellt. Na nem azért, hogy bosszút álljanak rajta, vagy ellássák a baját. Vilmos és Harry egyszerűen csak többet akartak megtudni az édesanyjuk életéről, és úgy voltak vele, hogy így juthatnak a legtöbb információhoz. A testvérpár döntése gyakorlatilag teljesen érthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás